pondělí 10. září 2018

Chov žížala hnojní

Vše pro chov křepelky japonské - klece, krmivo, obaly na vejce, líhně, kroužky, napáječky. Jak do začátku chovu ? Mnozí z vás chtějí začít chovat křepelky. Pro chov křepelek nepotřebujete žádné speciální klece s roštem. Krmítko pro křepelky japonské Foto: Marián Franko. Zvířata - Krepelky inzerce.


Badych je rodinná farma zabývající se chovem křepelky japonské a prodejem krmiv pro hospodářská . Prodám posledního kacera na chov. CHOV KŘEPELKY JAPONSKÉ. Coturnix japonica) křepelka evropská (C.c. coturnix),. Na výstavě Náš chov v hale Abude k vidění expozice různých druhů křepelek a křepelů - křepelky japonské , čínské , kalifornské, viržinské a . Netradiční chov křepelek zvládnou i začátečníci. Všechny křepelky až na . Křepelka čínská je nejčastěji chovaných druhem křepelek v zajetí.


Chov : Křepelky se doporučují chovat v menších skupinkách, obvykle dvě až čtyři slepičky s . Japonské křepelky – nenáročné na chov. V našem prostředí se nejčastěji chovají dva typy . Další informace k chovu křepelky čínské. Dospělé křepelky jsou krmeny různými semeny, hmyzem a nasekaným zeleným krmením.


Chovány by měly být vždy po. Když je chci vyměnit za mladší, využívám nabídky kamaráda, který je chová ve velkém a množí v elektrické líhni. Chovat křepelky japonské je snadné. Křepelky čínské se už dlouho chovají v soukromých chovech , v různých barevných variantách a mutacích. Sehnat „přírodně“ zabarvené křepelky.


Chov japonských či čínských křepelek se dá složitostí přirovnat k chovu např. Křepelky japonské a čínské byly vyšlechtěny v mnoha barevných . Chov křepelky čínské , vajíčka křepelky. Křepelčí vejce či maso se často prodávají jako „luxu. Snáška křepelky japonské nosného užitkového typu se pohybuje okolo 3vajec za rok,.


V podmínkách domácích chovů se chová zejména křepelka japonská, která tvoří nejvíce plemen a rázů, dále křepelka čínská a kalifornská. Klece pro chov křepelek obsahují vysokokapacitní krmítka pro křepelky s mřížkou. Mezi méně rozšířené . V Česku je chráněná, a proto se chová její příbuzná křepelka japonská nebo čínská. Podobně jako maso, tak i . Má v tom všelijaké papoušky a ve dvou odděleních chová křepelky.


Protože čínské si nanesou jenom pár vajíček a sednou. Popis: - nejmenší kurovitý pták o velikosti - 14cm, vejčitého tvaru - slepička snáší průměrně - vajec - kuřátka se . Rod: křepelka čínská.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky