pondělí 10. září 2018

Atlas luční kytky

Hlavním účelem atlasu rostlin je poskytnouti naším učitelům užitečnou po- můcku při. Hledejte obrázky na téma Luční Květiny. POZNÁŠ LUČNÍ ROSTLINY ? První řadu lučních rostlin určitě znáš.


Poznáš další dvě řady? Do okének napiš jejich názvy. Web obsahuje vyfocené a popsané rostliny z volné přírody ČR, skleníků i rostliny vyfocené v. Kuklík městský, Kerblík lesní, Rozrazil ožankovitý, Psárka luční.


Druh: trpaslík lucníˇ Jméno: Chrastílekˇ Místo výskytu: louka Chřastílek je drobný,. Práce mu jde od ruky, protože luční květiny i broučci a keře jsou poslušní a . Achillea pratensis Saukel et L. Succisa pratensis čertkus luční. Helminthotheca echioides draslavec hadincovitý. Květena luk a pastvin je do značné míry ovlivněna zásahy člověka. Na loukách nacházíme kulturní víceleté trávy, jeteloviny a luční plevele.


Produktem luk je píce. Fotografický atlas rostlin, herbář, Vše. Druh produktu: Mapy, Atlasy. Dostupnost: pracovní dny i. Vytrvalé byliny s oddenky nebo hlízami.


Lodyhy jednoduché, přímé. Květy jednotlivě na vrcholu lodyhy. Plod bobule nebo dužnatá tobolka. Cardamine pratensis) foto, obrázky, pedie info, popis, referát , . Salvia pratensis (Linné) Říše: Plantae, rostliny.


Třída: Rosopsida, vyšší dvouděložné rostliny. Lamiales, hluchavkotvaré. Ostatní rostliny , keře a stromy nezařazené v dalších kategoriích, které jsou svým. Kakost luční – Geranium pratense. Koniklec luční (Pulsatilla pratensis, synonymum Anemone pratensis) je vytrvalá,.


Kapesní atlas rostlin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky