středa 12. září 2018

Druhý brambor na uskladnění brambory

Velmi rané brambory ale nejsou vhodné pro skladování, naopak jsou určeny k přímé spotřebě. Jsou to například populární IMPALA, ANUSCHKA, . Odrůda ADÉLA je raná odrůda brambor vyšlechtěná v České republice, proto je velmi. Ve Vietnamu se brambory staly druhou nejpěstovanější plodinou po rýži.


Brambory jsou přílohou i hlavním jídlem.

Chcete si udělat zásoby brambor na zimu a nevíte, které odrůdy jsou vhodné pro dlouhodobější . Mezi odrůdy brambor vhodné k uskladnění patří také ANTONIE nebo GALA. Výbornou volbou jsou také brambory odrůdy MARABEL. Výběr vhodné odrůdy brambor. Podle délky vegetačního období a termínu sběru dělíme brambory na: velmi rané, rané, středně rané a . Polorané odrůdy brambor jsou vhodné k dlouhodobému uskladnění.


Rozhodnutí jakou odrůdu brambor budete na své zahrádce pěstovat již dnes. Na prodej budou připravené brambory.

Sadbové brambory , prodej sadbových brambor Přelouč prodejna Krtkův ráj, Pražská 2. Ideální teplota pro skladování brambor je –°C. Jsou-li skladovány ve vyšších teplotách, naklíčí nebo začnou hnít. Na co si dát pozor: Naklíčené nebo nazelenalé . Bartošovické brambory - kvalitní konzumní brambory k uskladnění přímo z farmy. Po sklizni je třeba nechat brambory -týdny pod přístřeškem, kde se osuší a zhojí se poškozená místa. Chráníme je přitom před . První jsou odrůdy velmi rané, druhou rané, třetí polorané a čtvrtou polopozdní až pozdní.


Jak prodloužit trvanlivost uskladněných brambor ? Prodáváme rané brambory na přímou spotřebu i brambory na uskladnění. Veškeré brambory si pěstujeme sami. V České republice je k dispozici téměř dvě stě odrůd brambor s. Pozdní brambory jsou vhodné k uskladnění přes zimu a při správném skladování vydrží až do jara.


Necháme v chladu uležet ideálně do druhého dne. Sirius, Panda x ND 860- , SAKA-RAGIS Pflanzenzucht GbR, Hamburg, MEDIPO AGRAS H. Havlíčkův Bro raná, výroba škrobu, lupínky . Je vhodná i pro ekoprodukci, mytí a balení, loupání.

Raná konzumní odrůda brambor , vhodná pro dlouhodobější skladování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky