úterý 11. září 2018

Cibule žlutá druhy dušková

I na tom záleží, jak. Posezení v divadle; :– :55. Zahrádkářská poradna: jak pěstovat cibuli , hosté: Ludmila Dušková a Jan Kopřiva. Vybírat můžete jak ze světlých ( žlutých , červených, růžových) tak bílých odrůd. Hosté: Ludmila Dušková a Jan Kopřiva.


Kdo umí, ten umí; :– :55. Cibule žlutá Vás překvapí hlavně svou šťavnatostí. Pěstujeme ceskykutil. Některá zelenina, například zimní cibule , se dá sklízet i během zimy. Má žlutou suknici s bílou aromatickou dužninou jemné chuti.


Ozimá cibule je vytrvalá a lze jí sklízet i v zimě (Zdroj: Ludmila Dušková ). Zpracovat můžeme jakoukoliv cibuli , žlutou , červenou i šalotku. Topinambury neboli židovské brambory patří u nás k nejméně známým a také pěstovaným plodinám. Tyto druhy cibule se od sebe liší nejen barvou, ale i chutí a texturou. Odlišné vlastnosti tyto cibule mají i při vaření.


K čemu všemu je tedy můžeme . Ze semen vás vyjde levněji. Na m přímého výsevu potřebujeme až g osiva, jeden. Je velká, široce elipsovitého tvaru a slámově žluté barvy. Autor: Ludmila Dušková. Připravila: Daniela Dušková , foto: Daniela Dušková.


Cibuloviny tvoří jednoděložně (jen u šťavelů dvouděložné) cibule. Scilla siberica), botanické druhy tulipánů (Tulipa biflora, Anemone coronaria), babiana (Babiana stricta), dymnivka žlutá (Corydalis lutea), krokus či .

Cibule žlutá druhy dušková

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky