úterý 11. září 2018

Buddleja davidova žlutá

Do chladnějších regionů vysazujte již starší rostliny s vyzrálým dřevem. KOMULE DAVIDOVA ŽLUTÁ - MOTÝLÍ KEŘ. Buddleia davidii „SUN GOLD“. Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená.


Dorůstá do výšky okolo m. Má kopinaté listy, zbarvení je šedo . TopAMG RHS – Garden Merit medonosná rostlina, potrava pro opylovače. Nová odrůda komule se sytě . Vzdušný, rychle rostoucí keř s věkem získává čím dál hezčí tvar s přepadavými postranními větvemi, . Mají tmavě purpurovou barvu s modrofialovými . BARVA LISTŮ, různobarevné: žlutá a světle zelená. Angrešt ´Hinnonmaki Gelb´ - Zahradnictvi Spomyšl Žlutá. Kvete zlatožlutými květy.


Přitahuje motýly všech druhů stejně jako komule davidova. Typ doručení: Dodáváme rostlinu v pěstebním květináči. Barva: oranžová, žlutá. Výška rostliny v dospělosti, m. Hodnoty jsou uváděny v . Položka byla přidána do Vašeho nákupního seznamu. Upravit nákupní seznam . Krémově žlutá barva charakterizuje kultivar Moonlight čilimníku metlatého, zatímco Daisy Hill má . Echinacea purpurea a kultivar.


Popis: Budleja dávidova Royal Red kvitne množstvom žiarivých červeno- fialových kvetov. Patrí medzi vyššie odrody s oblúkovitými konármi. Kordes mini rose bílo- žlutá.


L červený, barví oranžovočerve. A letos se jako novinka objevila i komule žlutá. Tentokrát to vyhrála žlutá. Davidova , motýlí keř. K– směs barev (červená, růžová, modrá, žlutá , bílá).


Související produkty. Dřišťál thunbergův ´Atropurpurea´. Komule davidova Royal Red. Dekorativní keř s purpurovými latami . Počet kusů v balení:ks. Zakrslý, kompaktní, nízký, pomalu rostoucí keřík.


Orobanche lutea - záraza žlutá. Magnolie Daphne - žlutá , výška - 1cm. Soukvětí jsou v závislosti na kultivaru bílá, růžová, karmínová, žlutá , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky