pátek 14. prosince 2018

Automatické ovládání stavba kurníku

Specializovaný obchod DSTechnik. Jestli ještě nemáš nic, tak tě nejdřív odkážu na návody a knihu. Stejně jsou potřeba . Montáž a uvedení do provozu je velmi jednoduché díky přibalenému českému návodu.


Automatická dvířka pro otevírání Vašeho kurníku.

System automatický pro otevírání a zavírání kurníku KERBL. Mnoho chovatelů drůbeže, kteří automatická dvířka na svém kurníku již. A zde už malý návod , jak takové spuštění dvířek v praxi vypadá:.


Otevírač na kurník slepic, vrátný je kompletní automatický systém ovládání. Nemusíte se starat o dvířka a kontrolovat jestli Vám v noci nenavštívil kurník hladový dravec. Video návod na rychlé nastavení automatického otevírače kurníků.


Dvířka nejsou součástí. Návod na použití uschovejte pro pozdější použití!

Chovatelé slepic jistě ocení vychytávku jako je automatické otevírání kurníku. Tento poloautomat je vhodný pro. AUTOMATICKÁ DVÍŘKA DO KURNÍKU Zařízení, které v závislosti na denním jasu zavírá nebo otevírá otvor pro. Otevření je v pohodě, ale to zavírání nevim nevim.


Co když se slepice opozdí a dvířka se jí . Jsem absulutni elektroamater a potreboval bych na noc automaticky. Po uložení se dvířka sama otevřou do maximální pozice, kterou jste nastavili v kroku 2. Nechte večerní zavírání dvířek kurníku pro slepice a ranní vypouštění Vaší drůbeže na sluníčku. Součástí balení je základní jednota, kovová dvířka, vruty na upevnění a český manuál. Nezapomínejte, že lišky a lasičky nikdy nespí.


Strojek je napájeny šesti tužkovými bateriemi AA, nebo V zdrojem ze sítě, který není standardní součástí strojku, ale dá se samostatně dokoupit. Píst funguje na bázi tepelné roztažnosti a se zvyšující se teplotou ve . Kurníky pro slepice a drůbež jsou dodány jako robustní stavebnice s návodem pro rychlou montáž. Dodáváno v kartonu jako stavebnice s návodem na sestavení, jednoduchá montáž. Při otvírání je naopak.


Co tak nějaký návod na automatické otvírání.

Zde je návod na obsluhu pohonu a dávkovače ke stažení (navod7.doc) a . Automat na otevírání a zavírání kurníku , včetně dvířek vodících lišt a síťového zdroje. Jedná se o časované zavírání kurníku , přikládám i mechanický nákres pro lepší pochopení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky