úterý 18. prosince 2018

Brambory belana a laura

Prodám brambory na sázení červené laura , žluté Agri. Dobrý den, prodám sadbové brambory - odrůda belana. Laura (prodej od půlky července). Možno zakoupit v pytlích po 10kg nebo 25kg. Nemusím kopat v květnu, stačí když ochutnám skoré brambory okolo 5. Belana , raná odrůda (varný typ AB).


Kvalitní konzumní brambory přímo do farmáře, vhodné k dlouhodobému skladování. Kvalita – varný typ AB, pevné konzistence, velmi slabě až slabě moučnaté,. Nabídka odrůd platí do . Bio koření bez lepku, bez laktozy,… Kč.


Sadbové brambory – pouze certifikovanou sadbu k pěstování. Poklesly také celkové plochy brambor, brambory se přestaly používat ke krmení. Více info na telefonu. Takové brambory musíte rychle sníst, skladování nevydrží, v pozdějších. Na Statku Amerika je možné zakoupit brambory konzumní, krmné i sadbové.


Brambory belana a laura

Brambory konzumní malé. Aktuální nabídka sadbových. Corinna Impala Rosara. Foto není k dispozici. Zjistíte, že i brambory mají svá krásná jména a některá si na první pohled oblíbíte a po ochutnání.


Inzerát již není platný. Po jarním mrazíku se brambory vzpamatovaly. B neprané pytel kg 1). BA neprané pytel 25 . Raná odrůda varného typu AB. Salátová odrůda vynikající.


Brambory belana a laura

Poloraná odrůda varného typu B. Hlízy mají červenou slupku a . As a rule of thumb, it is possible to segregate potato. Hynek Stolín, Magda, 2. BRAMBORY JSOU PŘIVEZENY Z VYSOČINY Z PĚSTITELSKÉ. LAURA (CERVENA) RANA. Při větším množství možná slevaa a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky