pondělí 17. prosince 2018

Cinsky křepelka

Tyto stránky budou pojednávat o mém chovu exotického ptactva, o vhodném krmení, chovném zařízení a péči o exotické ptactvo. Věřím, že radu a inspiraci zde . Zvířata - Krepelka cinska inzerce. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. PŮVOD: Jihovýchodní Asie a Austrálie. ZÁKLADNÍ POPIS: Velikost těla – cm. Chovat křepelku čínskou může i naprostý začátečník, protože chov je opravdu snadný.


Křepelek čínských biotop Je rozšířena v rasách navzájem velmi podobných, od přední Indie a Cejlonu až po . Vajec ‎: ‎- Zdařilý odchov křepelek čínských, nejmenšího kurovitého. Křepelka čínská nevyžaduje žádné speciální zacházení. Jsou to drobní ptáci o velikosti 12 . Dobrý den, v únoru jsme si pořídili chov křepelek v počtu kusů, chovali jsme je ve vnitřní.


Jaké pletivo je 19x19x2. Vajíčka křepelek čínských (coturnix chinensis) jsou oproti slepičím mnohem bohatší na vitamíny, minerály, aminokyseliny, a jejich maso je jedno z nejdietnějších. Popis: Prodám pár stříbrných křepelek čínských. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů křepelky.


Latinský název, Coturnix chinensis. Excalfactoria chinensis – čínská křepelka. Mezi nejčastěji chované křepelky patří křepelka japonská, dále čínská a kalifornská.


Různé barevné mutace. Křepelky je možné chovat jak pro vejce, tak pro maso. Kohoutek - Kč, slepička 1Kč. Encyklopedie obsahuje plemena slepic, kachen, hus, krůt, perliček, bažantů a křepelek. Ostatní křepelky , například křepelka čínská a kalifornská, se chovají pouze pro okrasu a pro výstavní prkna.


Jde o nejmenšího kurovitého ptáka světa. Obývá otevřenou krajinu. Japonsku, kde křepelky chovali jako domácí miláčky a objekt oblíbených zápasů kohoutků. Vytvořte z tohoto alba. Jejda, tento inzerát už není platný, ale mrkněte na některý . Klimeš má cenu Borovského, Procházková Novinářskou křepelku.


Respekt Andrea Procházková si odnesla Novinářskou křepelku , která je určena novinářům do let. Děkoval jsem za to, co pro nás Čína dělá, řekl. Křepelkám se v mém chovu nejlépe dařilo v zarostlých zahradních voliérách ve společnosti různých astrildů, choval .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky