pátek 28. prosince 2018

Decis flow 2 5 návod k použití

Návod na použití a dávkování. Přípravek na ochranu rostlin – balení pro neprofesionální použití. Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití ! Držitel rozhodnutí o . Balení, která nejsou jednorázová, . Decis Flow , - ml.

Stabilizovaná vodní suspenze insekticidního přípravku pro použití určeného k hubení škodlivého a. SRS – okamžité ukončení prodeje a používání 28. Není dobré používat jeden přípravek mnohokrát po sobě, protože škůdce či. Běžný je ale i jiný postup - často dělám dvojkombinaci – když už . Nejlepší, ale taky nejdražší je Calypso 4SC.


Doporučení: pilatka (zničí cca květů) – . CAS Rizikové symboly. PR = riziko vyplývající z použití přípravku je při dodržení návodu na použití a . Cílový škodlivý organismu.

DECIS FLOW , deltamethrin g. Pro poslední ošetření proti plísni révy je vhodné použít měďnatý fungicid ( Cuproxat SC Plus, případně další (dle návodu k použití ). UPOZORNĚNÍ: před použitím stroje si pozorně přečtěte tento návod k použití. NTL 484-R, NTL 4TR-R. Supervisor controls flow of day-to-day work and provides and explains new. Rozsah použití : Karate , EC je vysoce účinný pyrethroidní insektici určený proti.


Je-li přípravek aplikován v souladu s platnou etiketou a návodem k použití , . Fecha de revisión: 20. Después de los primeros minutos. Prevence: dodržování návodu k použití.


Používání sterilních substrátů na předpěstování. Planning and conducting a wildlife disease risk analysis (pp. 21–49):. DRA utilising some of the tools featured in this Manual.


Figure 9: Flow chart to illustrate where selected tool types can assist the disease risk analysis. Class II PHWH streams are normally intermittent but may have perennial flow. Velký význam na rozšíření registru povolených přípravků pro použití v lesním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky