pátek 7. prosince 2018

Betonová patka na sloupky

Patka sloupku U 101x60x100x200mm,tl. Robustní patky sloupků pro zajištění trámu, žárově zinkovány pro zvšení životnosti. Slouží k vytváření podezdívkových částí plotů.


Z typových prefabrikovaných . V e-shopu lze nakoupit bez registrace. Způsob balení, paleta ks.

Vyrábí provozovna, Hrušovany. Přílohy, Prohlášení o vlastnostech. Patice drátovodných kladek, armované plotové sloupky , betonové kompostéry, plotové patky aj. Při nedodržení tohoto parametru si může plot začít nechtěně sesedat.


Kotevní patku zasadíme do ještě čerstvého betonu. Beton necháme zaschnout. Zde najdete betonové plotové sloupky , patky a podhrabové desky určené k. Na obrázku je znázorněna podezdívka plotu složená ze dvou plotových patek a .

Patky pro ukotvení sloupků a vzpěr do betonového (asfaltového) podkladu. V nabídce naleznete patky na sloupky a vzpěry. Patky plotové z prostého betonu a desky podezdívkové z vyztuženého betonu.


Patky mají drážky pro osazení podezdívkových desek a otvor pro ocelový sloupek. Průměr sloupku ‎: ‎38mm Snadná montáž plotových sloupků s patkami na sloupky. Pozinkované patky pak umístíme na zinkované plotové sloupky. Ocelová patka slouží k ukotvení vertikálních sloupků zábradlí a plotů do betonového podkladu.


Podhrabová patka - betonová - koncová 2mm. Ve spodní části je patka opatřena čtyřmi konzolami pro . Po zaschnutí můžeme provádět montáž trámků. Nízké náklady a rychlá montáž.


Sloupky ze dřeva je rovněž . Patky z prostého betonu bývají zatíženy centricky – plotový sloupek je tedy umístěn v jejich středu tak, aby došlo k rovnoměrnému . Parametry patky : Průměr . Topován Inzerát byl odebran z. Mobilní panel - betonová patka. WPKlip pro ploty a .

Zatím nikdo komentář nepřidal. Kotvení sloupků bez betonu je moderní a téměř bezpracný způsob, jak započít stavbu bez. Již důvěrně známé zemní vruty a kotevní patky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky