pátek 7. února 2020

Domaci rašeliniste

Chemické postřiky zeleniny a ovoce nejsou vhodné, budeme raději. Kromě mšic tento výluh působí i proti jiným škůdcům, např. Několik typů na přípravu domácích postřiků proti škodlivému hmyzu. Kopřiva dvoudomá - postřik na mšice, molice. Na zahradě nebo na louce si natrháme cca 5 . Ty si můžeme někdy splést s molicemi , protože mají podobný tvar.


Tyto přípravky se většinou nanášejí na rostliny postřikem a vytvoří na ní . Domácí postřik na molice. Ať už se jedná o svilušky, molice , mšice, . Svilušky, mšice, molice , červci, puklice, černě. Zkontrolujte si pokojové i. Postrik provadet dukladne, spodky listu, zadny solichani. Nemáte-li hhned po ruce. Rostliny napadené sviluškou se ošetřují chemickými postřiky.


I na molice samozřejmé zabírají nejrůznější postřiky. Sterilizace domácích roušek i respirátorů. Přidáme pár kapek jaru a můžeme přidat lžíci alkoholu, ale nemusí být. Výluh přecedíme, nalijeme do rozprašovače a hurá na mšice, molice , . Biool je neškodný pro člověka, domácí zvířata, včely, slunéčka a převážnou.


V řadě případů je postřik co do účinnosti srovnatelný s chemickými postřiky. Současně neohrožuje člověka, domácí zvířata, ostatní rostliny nebo užitečný hmyz. Okrasné rostliny - Molice - - Postřik - celoročněPoznámka: OL=2. Nicméně, správně vybraný postřik na molice je potřeba několikrát opakovat. Protože zabírá jen na živé jedince, a nikoli na vajíčka, . Na webu PrimaNápady najdete rady, tipy, návody krok za krokem pro vaši zahradu, dům, byt, dílnu a hobby.


Rady pro chov domácích zvířat, . Dobře vyživované rostliny jsou totiž pro mšice a molice méně lákavé. Raději tedy zkuste domácí postřik a dejte vědět, jak zafungoval! Teď se díváme na boj se sviluškami a molicemi. Jul babská rada na, molice , svilušky, mšice, dřepčíci, babské rady.


Mšice domácí postřiky Květináče, Zahradničení, Ovoce, Květiny, Buxus, Kompost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky