čtvrtek 20. února 2020

Dvirka na topeniste udírny

Na následujících stránkách naleznete nejen různé provedení udírnových dvířek , ale i teploměry, ohniště pro udírny a další komponenty pro Vaši stavbu zahradní . Sekundární vzduch přichází skrz dvířka ohniště. Jím snižujeme teplotu kouře v momentě, kdy se nám oheň rozhořel moc a do udírny by nám odcházel příliš horký . Při stavbě běžné udírny na studené uzení lze nadělat spoustu chyb. Přikládací dvířka pro topeniště k udírně černý lak s regulací přívodu vzduchu.


Vnitřní rozměr š2x v155mm.

Doporučujeme doplnit o dvířka k udírně viz. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů udírny. Nebo zadejte inzerát.


Zámečnictví Brno Martin Barl specialista na výrobu krbů, grilů, udíren a krbových vložek. Dům a zahrada - Prodam dvirka bazar. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete . TYČKY NA GRILOVÁNÍ MASA,MAKREL. Na prodej udírna do zahrady opalovana. Litinová jednoduchá přikládací dvířka se hodí na opravu a stavbu kamen, sporáků a udíren. Kvalitní gril se dvěma topeništi pro vaše maximální pohodlí. Ať už se chystáte grilovat, udit či péct, tento gril nic nezaskočí.


Názvu, Ceny, Data vložení. Tato by měla mít dvě části a to jak jedna větší . Při kontrole procesu uzení je třeba před otevřením dvířek udírny zcela otevřít komínovou . Barva topeniště vydrží 800°C teplotu. Roura, která zajišťuje přívod tepla do komory udírny je složená ze dvou částí po cm.


Dvířka k udírně 500x700mm. Teploměr, který je rovněž součásti . CZK Dřevěná udírna bez dvířek - domaciudirny. Komplet udírny s topeništěm , kouřovodem a teploměrem.


Je vyrobeno z ocelového kotlového plechu síly mm. Topeniště má dvířka s otočnou regulací vzduchu a je bezroštové. Smontovali jsme přední čelo boudy včetně konstrukce pro dvířka.

Nechali jsme topeniště cca týdny vyzrát a poté bylo potřeba udírnu. Ohniště bude asi x 42cm a na výšku těch 25cm. Udělám také z plechu šrkrticí dvířka , aby nebyl příliš velký tah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky