středa 5. února 2020

Dvouzákrutové drátěné sítě

Dvouřádkový sazeč brambor. Sériově přidanou výbavou sazeč jednoduše přeměníme v kultivátor či zahrnovač. Prodám nový kvalitní dvouřádkový sazeč brambor zn. Hrázkovač - důlkovač za dvouřádkový sázeč brambor Reekie Mayer Václav, Dovol Josef, Vacek Josef. Klíčová slova: Keywords: Anotace: Anotation:.


Váha stroje je 220kg a potřebný výkon traktoru 32kw.

Prodám dvouřádkový sázeč brambor značky Agrozet SA2-074. Robustní pevná konstrukce na tříbod. Originál nepoškozený stroj, žádná . Prodám plně funkční dvouřádkový sazeč brambor AGROZET Prostějov. BOMET - kvalitnější varianta těchto sazečů!


Sazeč brambor AKPIL PLANTER S. Unsubscribe from Mireček Ďurinák? Vaše hodnocení: Děkujeme za Vaše hodnocení!

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Za pomoci speciálních vložek je možno sadit předklíčenou sadbu, velkou, nebo malou sadbu. Vyorává brázdy, automaticky sází a zahrnuje . Stroj vytváří rýhy, ukládá do nich hlízy a zahrnuje je. DVOUŘÁDKOVÝ SÁZEČ BRAMBOROVÝ SK2.


Sázeč brambor dvouřádkový. Tak zima na krku a tak zalezeme z pole do dílen :smich: Přes zimu budu stavět na dvouřádkový automatický sazeč brambor automatický přihnojování. Součástí naší nabídky zemědělské techniky jsou i jednořádkové a dvouřádkové sazeče brambor. Díky nim můžete sázet nepředklíčené či narašené hlízy. Barella a Bomet, v ceně vnitřní guma proti vypadávání drobné sadby, rozteč nastavení 65.


Poptávástroj Popis: - sháním dvouřádkový sazeč brambor Mars - novější výroby (červený) Počet: - ks Lokalita: - jižní Čechy Termín: - dle . Kvalitní dvouřádkový sazeč brambor. Další sazeč bude dodán na Slovensko, kde bude sázet brambory pro dvouřádkový sklízeč ROPA KEILER dodaný v loňském roce. Rozteč řádků je 6cm. Objem zásobníku je 180kg a . Technologie pěstování brambor v odkameněných hrůbcích představuje.


MEDIPO AGRAS Havlíčkův Brod sazeč Structural, který je.

Jednořádkový sklizeč brambor kompaktní konstrukce, zvláště vhodný pro malé a střední výměry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky