pátek 28. února 2020

Elektroměrový sloupek čez

POZOR při montáži rozvaděče na elektroměrový sloupek použijte krátké. Vybral jsem rozvaděč pro ČEZ s místem pro HDO (tarifikátor) což je v pořádku. Ale v dobré víře jsem koupil rozvaděč bílý PLECHOVÝ. Rozměry rozváděčů a pilířů. Rozvaděče dodáváme připravené pro zapojení ke zvolené distribuční síti ( ČEZ , E.ON, PRE).


Ihned k expedici: ks,. Pokud si zákazník svépomocí zhotoví elektroměrový pilíř nebo výklenek ve fasádě z cihel, betonových bloků, ztraceného bednění apod. Elektroměrové rozvaděče v našem e-shopu jsou osazeny hlavními . Obvykle by bylo nutné vykopat díru na elektroměrový rozvaděč ( sloupek ), propojit s pojistkami ve vedlejším sloupku a vyvést vývod. ON, kompaktní pilíř, 1× dvousazbový, fáze, max.


A, materiál termoset, krytí IP 4 . Jsou vhodné zejména pro rodinné domky, rekreační chaty, . Nový plastový elektroměrový rozvaděč do výklenku, fázový bez HD. EZ a pod), současný sloupek je na hranici mého pozemku a obecního - dává se do sloupku k elektroměru i hlavní jistič (3f) . SFOS 2EJ1RP - dvou elektroměrový jednofázový jednotarifní rozvaděč v pilíři (E- ON, ČEZ ). Skříň elektroměrová ER 2NKP7P 1x 2sazba pilíř. Požadavky ČEZ : Sloupek vždy musí obsahovat dva tzv. Abychom mohli požádat dodavatele o připojení elektřiny, bylo na pozemku nejprve nutné vybudovat sloupek. Co tyto rozváděče odlišuje od standardních elektroměrových rozváděčů, je zásuvková skříň zabudovaná v pilířovém podstavci.


V různých materiálech a. Zapojení elektroměru , Praha. Je použitelný pro distribuční soustavu ČEZ a E. Rozvaděč ZER2elektroměrový v pilíři, skládací betonový ČEZ s HDO. EZ Distribuce, načež jsem jim vysvětloval že nechápu proč, že máme sloupek , je zrevidovaný a chceme jenom elektroměr. Věcné břemeno na pozemek, kvůli přípojce elektřiny.


Nyní je pilíř můj, ČEZ ani nikdo jiný se neangažoval, když jsem chtěl. EZ si nechal vše úředně dodat a dal tam svůj elektroměr a kasíruje. Ahoj, pokud je elektroměru nepřipojen a budete si to vyřízovat vy, tak se platí. Ve sloupku m vzdáleném jsou namontovány elektroměry pro větve 3 . V základním provedení bez odchozích svorek - odchod přímo z elektroměru.


VDE a ČSN pro elektrické spoje a sloupky rozvaděčů na volných prostorách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky