pondělí 26. září 2016

Aquapark velké losiny sleva

Přijďte si k nám užít . Dospělí, 35 5 450. Opravdová relaxace a odpočinek v termálním parku v srdci Jeseníků vám dodá energii na nadcházející dny. Vyzkoušejte termálních bazénů a vodní atrakce, typy saun, nabídku . Slevu lze čerpat neomezeně.


Termální lázně Velké Losiny.

Slevy na Lázeňské pobyty Velké Losiny. Odpočiňte si během lázeňského pobytu ve Velkých Losinách. Využijte slev z našich stránek a rozmazlete se.


Relaxace naplno se slevou ! Lázně Velké Losiny s. Upozornění: Redakce prosí všechny zájemce o akce a aktivity, aby se před jejich návštěvou informovali u organizátora, zda a kdy probíhají . Navštívili jsme termály o prodlouženém víkendu, . Wellness hotel DIANA Velé Losiny - galerie.

BONUS: volný vstup do vnitřního termálního bazénu v určených časech, slevy nebo volné vstupy do nového termálního aquaparku. Akce 14=nocí, 21=nocí a . Nabízíme ubytování v komfortních pokojích a apartmá, prostory pro firemní akce, oslavy a svatby. Zajímavější bude, postaví-li se v Losinách nové větší koupaliště snad dokonce aquapark , jak je v . TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké Losiny. Je zde nově vybudován termální aquapark s celoročním provozem. Dále se zde nachází jediná ruční papírna v Evropě, která již přes čtyři sta let vyrábí papír . Nově otevřený aquapark v obci Velké Losiny.


Nachází se v místě bývalého koupaliště. Parkoviště je teprve ve výstavbě a musí se tedy . Jestliže klient splňuje kritéria pro více slev najednou, je možné uplatnit. Příroda dala Velkým Losinám do vínku léčivé termální prameny, které mají blahodárné účinky na pohybový aparát a nervovou soustavu.


Termaly Velke Losiny , Velké Losiny : Zobrazte recenze, články a fotografi z Termaly Velke. Skvělý aquapark podobný v menším měřítku termálům na Slovensku či Maďarsku s tobogány a saunovým světem. Pro seniory by měly být slevy.


Vláda ČR do odvolání zakazuje divadelní, hudební, filmové, kulturní i sportovní akce, výstavy, trhy a jiná shromáždění. Doporučujeme ověřit konání jednotlivých. Pro ubytované hosty v lázeňských domech Eliška, Šárka a Gazárka, včetně klientů zdravotních pojišťoven vstupy s slevou.

Nutno dodržet hodinové vstupy . Jedná se o unikátní termální park, jediný svého druhu v České republice. Využívá přírodní léčivé zdroje z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky