středa 7. září 2016

Co použít na svilušky

Použít můžete také přípravky na bázi Bacillus thuringiensis, např. Insekticid aplikujte co nejdříve po zjištěném napadení. Vše, co spadne, pak spálit. Opět je možné použít tlakovou vodu. Sice se říká, že housenky jsou pouze na zimostrázu, ale lidé už je objevili i na kroucených vrbách, popínavých růžích nebo na muškátech.


Housenky běláska řepového jsou matně zelené (tmavo- i světlezelené) a po. Tento škůdce však neškodí jen na košťálovinách, ale prakticky na všech. Je možné použít přípravky Decis Protech ovoce a zelenina, Karate se ZEON. Dále pak upravujeme zobrazovaný obsah podle toho, co vás zajímá.


V posledních letech došlo k obrovskému výskytu housenek na buxusech, okrasných. Při aplikaci doporučujeme použít smáčedlo, např. Sumithion super a to vždy brzy na jaře,. Poté co skončí období při němž likvidují tito škůdci výše zmíněným způsobem . Rostliny mohou být na první pohled zdravé, ale škůdci se mohou skrývat pod záhyby listů.


Co použít na svilušky

Ať už se jedná o svilušky, molice, mšice, třásněnky . Poradíme vám, co dělat, když se na vašich buxusech vyskytnou housenky zavíječe zimostrázového. V uplynulých letech a zejméne letos tyto housenky. Dobry den ,zajímalo by mě zda je dobré pro hnojení použít koňský hnůj? Dobrý den na muškátech mám ostatně jako každá rok korkovité listy prý je to z. Chcete vědět, co na ně platí?


Postřik z vajglů: Nikotin má na mšice i jiné škůdce toxické účinky. Pokud se chystáte sprej použít na okrasně rostliny, můžete přimíchat i osvědčené mýdlo. Co udělat pro to, abyste zvláštního motýla spatřili? Dlouhozobka svízelová ( Macroglossum stellatarum) saje nektar na tzv. Motýli a housenky střední Evropy, Atlas, Jan Macek, Josef Dvořák,.


Zlínský kraj) a díky Vám máme . V našich podmínkách škodí na zejména na zelí, na ředkvi, řepce, hořčici a křenu. Pro monitoring letové aktivity samců lze použít feromonové lapáky. Souhlasím, že dlouhozobka svízelová je krásná a její návštěvy na muškátech.


Za nabídku použití fotografií děkuji, dovolil jsem si vložit Váš e-mail s fotografií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky