pondělí 12. září 2016

Co je dobré na mušky z kvetin

Po vysazení květin a prvním zalití pak z . A nepoletují kolem vašich domácích květin záhadné mušky ? Malé černé mušky v kytkách už rozebírají maminky na webu eMimino. Trochu méně zalévej květiny a lepové desky určitě kup. Jsou to smutnice a žlutý lepový destičky na ně fungujou dobře. Mám dobré zkušenosti s lepivými žlutými deskami, k dostání jsou v drogeriích .

Octomilky - jak se zbavit - ZAHRADA. Smutnice v pokojových květinách - ZAHRADA. Jak se zbavit malých mušek na pokojových květech. Neviditelný škůdce: Vyhlaste boj smutnicím!


Abecedazahrady abecedazahrady. Dospělé smutnice jsou drobné mušky s kovově leským krunýřem, asi 2. I když drobná černá muška může na první pohled vypadat neškodně, její. Levný substrát je proto dobré před použitím prolít horkou vodou nebo . Nebo vaše květiny bez zjevné příčiny chřadnou a žloutnou?

Stačí projít kolem pokojových rostlin , aby se kolem rozlétl roj otravných černých mušek ? Vajíčka těchto mušek si bohužel často . Larvy smutnic ožírají vláskové kořínky rostlin , oslabit mohou především mladé sazenice. Trápí vás mušky octomilky a nevíte, jak se jich zbavit, přestože jste na ně. Co nejdříve vysypte a dobře umyjte i odpadkový koš, kam vyhazujete. Potud ok, jenže přes spousty nalepených mušek v hlíně květináčů pořád. Re: Babský recept na mušky v květiná.


Proč je dobré mýt si ruce . Stanoviště Nenáročný, odolný proti větru, dobře snáší řez, ideální pro živé ploty. Dobrý den, zadejte si do vyhledávače heslo smutnice. Jinak pokud máte rostliny, které mohou přechodně i vyschnout, tak to je pro larvy . Kdo se o nějaké květiny doma stará, asi tyto malé potvůrky dobře zná.


Jak správně uvedla Hanulka, nejlepší jsou žluté polepové desky, na které se mušky přilepí. Důležité však je, že larvy těchto much - jmenují se smutnice - žijí jen . Mám v jedné kytce mušky a nevím, jak se jich zbavit co nejlevněji. Dospělé mušky poletují okolo rostliny a usedají na její listy i květy. Než se vám podaří všechny dospělé smutnice polapit, je dobré také .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky