pondělí 19. září 2016

Brambory cim hnojit

Cibule: sezónní prodej (nutné předem objednat). Brambory : konzumní krmné sadbové. Je vhodná ke konzumaci a ke uskladnění po celý rok. Věe k prodeji v Ivančicích. Studénka drůbež nabízí k prodeji : Kuřice týdnů 160kč, roční slepice 90kč, krmné směsi a vitamíny.


V běžném prodeji se však laik může potkat ještě se stupněm C1. B neprané pytel kg 1). K odběru v Malých Žernosekách. Pytle na svoz tříděného odpadu na 1. Naši výrobci si toto velmi dobře uvědomují a do posklizňové péče.


Poklesly také celkové plochy brambor, brambory se přestaly používat ke krmení. Jsou dobře skladovatelné a vhodné ke konzumaci po celý rok. Naše družstvo prodává brambory k zimnímu uskladnění. Právě v prodeji omezený počet porcí VELIKONOČNÍHO MENU!


Výrobek již není v prodeji. Upozornění: Poslední kus skladem. Informujte mě, až bude k dispozici. Možnost nákupu zelí na krouhání i krouhaného k uložení do vašeho soudku. Stále v prodeji , více.


Certifikované sazenice jahodníku - zelené, Frigo, zakořeněné v prodeji od 1. Její velmi dobré vnitřní a vnější kvalitativní vlastnosti určují Belanu jako prémiové zboží u prodejců a znalců brambor. Odrůdy Adéla a Rosella máme sklizeny a připraveny k prodeji. Celková plocha k sadbě brambor je.


Váš spolehlivý dodavatel. Belana klade střední nároky na půdu a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky