středa 21. září 2016

Dřevěné zahradní studny

Dřevěná zahradní dekorační studna malá drewfilip 61. Materiál dřevěné dekorační studny , masivní jehličnaté dřevo, povrc. Drewmax MO1zahradní studna , Smrk.


Krásná dřevěná fontána se stane vrcholnou ozdobou Vaší zahrady. Tato fontána je vyrobena výhradně ze dřeva. Veliký dřevěný rumpál české výroby, vhodný pro zakrytí studny , či jako dekorace do zahrady.

Drevené studne - topgarden. Povrchová úprava fontány je pěkná na pohled . Trávíte spoustu času na zahradě? Udělejte si ji hezkou! Nejprodávanější produkty v kategorii. Krásný doplněk na vaší zahradu , dřevěná zahradní dekorační studna malá drewfilip 61.


Studánka dekor střední. Spodní korpus je z hranolků 4x7cm, výška vč. Dřevěné rumpálové studny jsou potom jako vystřižené z pohádek.

V naší nabídce naleznete několik dřevěných studní. Chybí vám na zahradě rumpál? Pak si pořiďte alespoň dekorativní studnu , která prostředí kolem vašeho domu rázem . Poklop na studnu - dvoudílný. Dřevo je bez povrchové úpravy.


Okrasné zahradní studny různé rozměry. Stoly, židle, lavice, okrasné studny , zvoničky, koza na řezání dřeva , přístřešky, atd. Zahradní studna poslouží jako pěkná dekorace vaší zahrady. Selské studny na zakázku.


Možnost úpravy na míru. Tento produkt je ruční výroba. Poptejte úpravu na míru podle svých představ. Vratná kladka na tažné lano sestává ze tří multiplexních dřevěných kotoučů, . Hodí se jako dekorace na zahradu , k chalupě nebo na zkrášlení okolí domu. Trakař s korbou - Dřevěný květináč.


Truhlářství Jablonec - Svoboda Jan - Dřevěný zahradní nábytek - pergoly ze dřeva , dřevěné studny. Dřevěné studny a rumpály jsou malebnou dominantou, která může prozářit i vaši zahradu. Nezáleží přitom, zda se rozhodnete použít rumpály jen jako dekoraci, .

Když loni našli archeologové pod plánovanou trasou dálnice Ddřevěnou studnu , domnívali se, že jde o nejstarší dřevěnou studnu v Evropě. Je vyrobena ze 1 přírodního smrkového dřeva , nalakován kvalitním .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky