čtvrtek 15. září 2016

Bazen litschau

Samo sebe inzeruje jako koupaliště pro „plavkáče i naháče“, což platilo už před revolucí. Koupání zdarma platí v případě, že se usadíte někde na . TIP: Nevíte co dělat o víkendu? Zkuste koupání bez plavek ! Pokud se stále nemůžete rozhodnout, co zajímavého se dá podniknout během . WC a sprchy, kde se bez plavek řádně umyje mýdlem a osprchuje čistou vodou. Mezi nimi i šéf českých naturistů a organizátor koupání bez plavek v českých akvaparcích Ivo Žurek. Ten ale takové obvinění považuje za . Poté si navlékne plavky a vstoupí do bazénové haly.


Návštěvníci, kteří neumějí plavat nebo plavou nedokonale, se mohou koupat jen v prostorách pro neplavce. Z prostoru plaveckého bazénu bude bez nároku na vrácení vstupného. Samostatnou kapitolou je Ostrožská Nová Ves, kde mají jak jediné oficiální přírodní koupaliště v regionu zvané Albatros, tak Kunovskou tabuli. Ještě před tím, než příznivci koupání bez plavek vskočí do některého z bazénů , musí pořadatelé zakrýt prosklené stěny aquaparku fólií.


Záměr umožnit příznivcům nudismu koupání bez plavek vyšel ze snahy zatraktivnit náš areál a zvýšit jeho návštěvnost, přiblížil nám horkou novinku šéf bazénu. Brně zaplavat v bazénu bez plavek. Kdo to nezkusil, neví oč přišel. Nechápu proč roční děti mají plavky , dcera i vnučky na nuda bez problémů, plavky pouze na bazén. Aquapark Kohoutovice otevřel střešní bazén již . Typ: Městské koupaliště.


Přístupnost: Placená Naturismus: Oficiální Velikost (m²): 30. Občerstvení: V textilní části. Střechu budovy někdejších lázní v areálu venkovního bazénu v. Na plaveckém stadionu tolerujeme opalování bez plavek , ale pouze v zóně . Olomouc - Olomoucký aquapark letos už podruhé zaplní naháči.


V sobotu večer zde bude celý prostor vodního světa vyhrazen příznivcům koupání bez plavek. Koupat se v oděvech nevhodných ke koupání , včetně spodního prádla. Slunit se a koupat se bez plavek , nebo jejich částí.


Brát do oddechových bazénů. Před koupáním v bazénu jsou návštěvníci povinni z hygienických důvodů použít záchody, sprchy a řádně se umýt bez plavek , nejlépe mýdlem a čistou. Zájem o akce naháčů soud neutlumil. Měli umožnit Polákům, aby fotili nahé děti. Já chci u nás bazén bez plavek.


Wellness nahota – koupání. Vstupem do prostor plaveckého bazénu a úhradou vstupného projevuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky