středa 30. listopadu 2016

Brambory belana k prodeji

V současné době nabízíme k prodeji : CIBULI SAZEČKU. ROSSARY 5kg za 125kč a konzumní brambory BELANA 25kg za 349kč. Prodám konzumní brambory Antonie, Belana , Laura baleno po.


Nabízím k prodeji brambory odrůdy Gala (var.typ B) a Berni. Kategorie: Bartošovické brambory , K prodeji z farmy.

Brambory konzumní - Madeira (B) a Belana (A). Odrůda BELANA je raná, velmi kvalitní pevně vařivá salátová stolní odrůda s velmi dobrou chutí. Prodam brambory k uskladneni baleni 25kg odruda belana laura marabel cena 9kč nebo. Naši výrobci si toto velmi dobře uvědomují a do posklizňové péče.


Poklesly také celkové plochy brambor, brambory se přestaly používat ke krmení. Jsou dobře skladovatelné a vhodné ke konzumaci po celý rok. Naše družstvo prodává brambory k zimnímu uskladnění.

Právě v prodeji omezený počet porcí VELIKONOČNÍHO MENU! Belana (varný typ AB) je pevná odrůda s výtečnou chutí vhodná k přípravě . Výrobek již není v prodeji. Bio sadbové brambory Belana - prodej bio sadbových brambor.


Upozornění: Poslední kus skladem. Informujte mě, až bude k dispozici. Možnost nákupu zelí na krouhání i krouhaného k uložení do vašeho soudku. Stále v prodeji , více.


K odběru v Malých Žernosekách. Odrůdy: Antonie, Anuška, Belana , Laura, Valery. Certifikované sazenice jahodníku - zelené, Frigo, zakořeněné v prodeji od 1. Marabel, Belana , Antonie . Cibule: sezónní prodej (nutné předem objednat). Je vhodná ke konzumaci a ke uskladnění po celý rok.


Odrůda Belana : Raná salátová odrůda, výborná chuť, výborná vnitřní i vnější kvalita.

Prodám brambory Belana a Soraya, cena až 7Kč dle velikosti třídění, tel. Věe k prodeji v Ivančicích. Studénka drůbež nabízí k prodeji : Kuřice týdnů 160kč, roční slepice 90kč, krmné směsi a vitamíny. Dále budou brambory bílé Belana a Gala bal.


V běžném prodeji se však laik může potkat ještě se stupněm C1. Raná, mimořádně kvalitní salátová odrůda Belana je již vyprodána, a tak si . B neprané pytel kg 1). Pytle na svoz tříděného odpadu na 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky