úterý 29. listopadu 2016

Ceník motorových pily

Moderní motorové pily renomovaných výrobců Oleo-Mac, IKRA, Levita, Greenworks a Patriot - elektrické, benzínové, Aku pily. Nakupujte motorové pily na Alza. Doporučená akční cena v Kč včetně DPH . Silné motorové pily pro.


K pohonu je využíván spolehlivý . Profesionální motorové pily.

Tu nejvyšší třídu tvoří profesionální pily uzpůsobené pro . Diagnostika opravy, 18- Kč. Servisní práce ( každá započatá půlhodina ), 1 . V každé motorové pile STIHL je obsaženo více než let zkušeností i nadšení pro technické detaily. Motorová pila STIHL MS 362. To vše proto, abyste se mohli na Vaši motorovou pilu vždy. Výhody a nevýhody elektrických pil.


Pila Stihl MS 2je ještě lepší: snížení hmotnosti na pouhých kg!

Nejlepší značky řetězových pil za nejlepší ceny, můžete si vybrat ze široké nabídky. Pro každého máme pilu. Letos je tomu let, kdy Andreas Stihl založil ve Stuttgartu firmu na výrobu motorových pil. Již let jsou motorové pily STIHL nejprodávanější značkou na světě . Stav zboží Použité, Doba dodání (od obdržení platby) 4-dní. S dopravou 7Kč, placeZlaté Hory.


Tak, ako sú rôznorodé úlohy v prírode, takisto je aj rôznorodá ponuka motorových píl STIHL: Výkonnostné triedy na prípravu dreva na kúrenie a pre údržbu . Pila je vybavena motorem s technologií X-Torq, který produkuje nízké emise a. Informace o produktu. Prodáváme také pilové lišty, pilníky a přípravky na broušení pil , včetně maznic a mazacích tuků a olejů. Ceník broušení pilových řetězů: ŘETĚZY MOTOROVÝCH.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . S ohledem na to, že je motorová pila nejrozšířenějším ručním . Uživatelé motorových pil často kritizují svůj model, že nic nevydrží. Pokud si pořizujete novou pilu , je vhodné vybírat podle požadavků . PŘEHLED A CENY KURZŮ. V souvislosti s omezením šíření koronaviru není aktuálně možné zaslat objednávku na dobírku, ale pouze platbou převodem.

Děkujeme za pochopení. Opravy motorových pil , sekaček, křovinořezů, traktorů, riderů, nakladačů, štěpkovačů, elektromobilů Alke a jiných strojů. Kopletní ceník servisních . Japonská benzínová motorová pila ECHO CS-310ES vyráběná společností. Poměr váhy a výkonu z ní činí bezkonkurenční, lehce ovladatelnou pilu , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky