pondělí 28. listopadu 2016

Cívka se strunou hecht 460 pro

Tento produkt nelze momentálně objednat . OREGON - NYLIUM SQUARE LINE . Náš eshop je specializován na značky DeWALT, METABO, NAREX, MAKITA a HITACHI. STIHL 0404MS34MS36MS44 MS4). Univerzální míchací nádoba vhodná pro míchání směsi benzinu a oleje do 2- taktních motorů. Stihl FS 26 FS 36 FS 41 FS 4, FS 4. Porovnání cen cívka , srovnání cen cívka na portálu HLEDEJCENY.


Podobné fráze: civka na pleteni naramku, civka opel corsa b, civka se strunou hecht ,. Dostupnost: Do dnů. Podívejte se na levné sekačky podle značky. Příslušenství pro robota Garáž pro robotickou sekačku Indego, ochrana před. Elektrický strunový vyžínač - s teleskopickou otočnou rukojetí - nastavení úhlu sekací hlavy - náhradní cívka se strunou.


EINHELL RT 5cívka se strunou. Pro nás mimořádně úspěšné prodeje v . Poloautomatické odvíjení struny náhradní cívka se strunou obj. HECHT 5- Strunová sekačka.


Prodám skoro novou malou rotační elektrickou sekačku bez pojezdu vhodnou pro údržbu menších. Prodám plně funkční motor z křovinořezu Hecht 132. Hodí se na sečení trávy přerostlé trávy, keřů i mladých stromků, případně pro mulčování,. Výměna struny probíhá výměnou celé originální cívky s již navinutou strunou ,. U nich se nevytahuje cívka ven z žací hlavy, ale struna se prostrčí otvorem. Cívka se strunou pro vyžínač Hecht 630.


GTM Professional 4SPSC H CN. Bosch Professional (2). Lanko pojezdu Weibang WB 4SE. Zahradní houpačka pro 3osoby.


Možnost změny na strunovou sekačku s šířkou záběru struny 460mm. Součástí balení je 3-zubý nůž a dvojitá cívka s automatickým odvíjením. Postup pri objednávaní náhradných dielov: Nájdite si požadovaný diel v rozkresoch strojov a poznačte si kód dielu. Pre rýchlejšie vyhľadávanie požadovaného .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky