čtvrtek 17. listopadu 2016

Břečtan tříprstý

Hedera helix - břečťan. Vše jsou popínavky, břečťan se na podzim . Břečťan , přísavník a jejich vliv na zdivo domu? Jak namnožit a kdy vysadit břečťan aj. Kterou popínavku zvolit?


Receptář prima nápadů. Přísavník - jaký a kdy vysadit - ZAHRADA. Pro pergoly nejsou až tak vhodné, břečťan nebo přísavník udělá . Jako alternativa se k břečťanu doporučuje přísavník tříprstý , který je však opadavý.


Tato popínavá liána se hodí na strmé zdi všude tam, kde se nedaří břečťanu. Jde ale o opadavý keř s přísavkami a ne příčepivými kořeny jako břečťan. Brectan roste pomalu,potrebuje polostin. Jestli je vaše stěna součástí domu, tak břečťan ne. Než zasadíte cokoliv, podívejte se na stěny, kde už břečťan a pětiprstý, nebo tříprstý.


Předání možné v Záboří nad Labem nebo v . Dekorativní část plotu tvoří skupina dvou listů tříprstého dlanitého tvaru a břečťanu , pevně přichyceného do plastového rastru. Listy imitují skutečnou rostlinu . Kolega vedle má přísavník tříprstý , nebo jak se to jmenuje, a ten mu po prknech úspěšně šplhá. Myslel jsme původně, že má břečťan , ale jemu kvete tak o měsíc.


V podstatě co se plazí, třeba i břečťan. Umělý živý plot - listy břečťanu v kombinaci s listy javoru. Více jak kusů skladem. Ten plamenomet už jsi zavrhnul?


A co to je, břečťan , nebo něco co shazuje listy? Reakce na blabulabul, 19. Zajímavá je však kombinace opadavého loubince a vždyzeleného břečťanu. Autor radí: Na jedné ploše je dobré pěstovat vždy jen jeden druh.


Psí víno může být tříprsté nebo pětiprsté. Mezi nenáročné dřeviny patří tato popínavka, která někomu může připomínat břečťan nebo psí víno. Zajímavou kombinaci však může vytvořit loubinec a břečťan. Tuto popínavku můžeme vysadit nejlépe na podzim (během října), případně na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky