čtvrtek 24. listopadu 2016

Bowling v liberci

Moderní bowlingová herna v areálu Tipsport areny v Liberci. Součástí herny jsou i speciálně upravené dráhy pro handicapované hráče. Přijďte se odreagovat a spojit sportovní vyžití u bowlingu s příjemným posezením a zábavou v originálním prostředí amerických 50. Herna je vybavena speciálními drahami pro handicapované. Těšit se můžete na příjemné prostředí a plno zábavy.


Sleva na bowling.

Každé pondělí pro své. S-café bowling se nachází v areálu kolejí TU v Liberci na Harcově. Egalement un bar et un restaurant. Bowling - Sport Park Liberec. Zábava a hry – Liberec.


Litujeme, ale pro Vámi vybraná data nejsou k dispozici žádné zájezdy ani aktivity rezervovatelné . Děkujeme za pochopení S-club Liberec. Restaurace Tankové pivo - skvělá kuchyně.

What waits for you: four professional Brunswick bowling lanes. Jičín is a picturesque, historical, but also modern and dynamic town with a population of thousand. It is located in a beautiful nature area and is often referred . AUTOŘI: Eklen Sounds. Pokud je ve skupince menší počet karet než čtyři, částky doplácejí osoby bez karty . Jan Centrum Babylon Liberec - aquapark, labyrint, lunapark, golf simulátor, bowling.


Specifikace provozu: celoroční. Otevírací doba: Po – Pá: 10. Kapacita: bowling - dráhy bar pro osob . Bicycle-friendly roads. Přehled bowlingových center v Liberci. Seznam všech bowlingových heren v Libereckém kraji naleznete v rubrice Liberecký . Take control of your venue.


Publish your tap lists and events directly to Untappd. Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý . Liberci v Babyloně první turnaj v bowlingu zrakově postižených občanů . Dechový orchestr hraje bowling 14. Vyrazte s přáteli na nejbližší bowlingovou dráhu ve vašem okolí a užijte si fajn večer.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky