úterý 8. listopadu 2016

Dusíkaté dusíkaté vápno dávkování

Dusíkaté vápno 20kg Perlka je pozvolně se uvolňující hnojivo. Dávkování Dusíkatého vápna : košťálová . Při použití dusíkatého vápna na. Základní hnojení – až týdny před setím či výstavbou, kdy dusíkaté vápno rozhodíme. Doporučené dávkování (v g na 10mplochy nebo kg na 1ha plochy ):.


V případě pochybnosti o termínu setí nebo výsadby je vhodné otestovat půdu řeřichou. Jahody : dávka nebo - g. V předjaří opatrně aplikovat mezi řádky - ne za mrazu a neu čerstvě vysazených jahod. Po sklizni jahod do řádků - na suchý . Složení, vzhled a vlastnosti: Víceúčelové pozvolně působící granulované dusíkato -vápenaté hnojivo. Rozsah použití a dávkování přípravku v zahradnictví. Hnojit dusíkatým vápnem znamená mít zdravou půdu a zdravé rostliny.


Zdravá půda bez zárodků chorob, bez půdních škůdců a semen plevelů . Vhodné pro přípravu půdy ve sklenících a záhonech před výsadbou . Pokud dusíkaté vápno použijeme u kulturních rostlin, lze tuto dávku započítat do celkové potřeby hnojení a můžeme pak použít i dávky vyšší podle nároků rostlin . Dusíkaté hnojivo s poměrem živin N , CaO , dodává do půdy dusík a. N) , vápník (CaO). Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Z hlediska spolehlivosti účinku je vhodné používat horní hranici . Využívá se k desinfekci půdy zvláště proti houbovým chorobám a. V jakých dávkách vápníme půdu? Vápníme mletým vápencem a nebo hnojivovým vápnem (např. dusíkaté vápno ), nikoli tedy hašeným . Použitie dusíkatého vápna PERLKA vám poskytne tieto výhody:. Jak se ukázalo, nejnižší dávka dusíkatého vápna neměla významný vliv . Výhody použití dusíkatého vápna : snižuje výskyt plevelů, likviduje napadení pozemku.


Pozvolné dusíkaté hnojivo, dezinfekce půdy. Bezchloridové NPK hnojivo s mikroprvky. Draselná sůl (Kamex).


Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Lépe se s ním pracuje a snáze dodržíme zvolenou dávku než s klasickým jemně. Stačí po zrytí aplikovat dusíkaté vápno , které výborně desinfikuje, vyčistí a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky