úterý 10. ledna 2017

Balkonová zástěna na zábradlí muskaty

Moderní balkonové zástěny jsou vyrobeny za užití těch nejnovějších. Zástěna dlouhá metrů a široká 85 . Na zábradlí zavěste truhlíky s klasickými muškáty , levandulí nebo . Krycí plachta s příjemným dekorem kamenné zídky coby balkonová zástěna ochrání vaše. Instalace je velmi jednoduchá, stačí jen provléknout lanko přes zábradlí do oček a je hotovo!


Součástí každého našeho balkonového zábradlí může být i ozdobný květinový truhlík, vhodný pro umístění samozavlažovacích květináčů s muškáty nebo . Balkonová zástěna je praktická ochrana pro balkony pro zachování soukromí, proti prachu a větru. Látka je vyrobena z tkaniny HDPE, je odolná vůči vlivům . V balení najdete bílé lano o délce m, kterým upevníte zástěnu na zábradlí. Clona na balkonové zábradlí Antracyt - 5x cm, WENKO EMAKO.


Balkónová zástěna Wooden wall, 4x cm. Funkci balkonové zástěny skvěle zastane například dělící stěna Praktik 8100s. Slunečníkový držák Fix Vario je určen pro uchycení slunečníku k tyči zábradlí o průměru 33-mm. Hledáte balkónová zástěna ? Ale stejnou službu odvedou i speciální balkonové zástěny.


Má výšku a délku 2centimetrů a přichytíte ji k zábradlí osmi fixačními pásky, které jsou. Zkuste těchto balkonovek, které jsou krásnější než muškáty ! Vyrábíme pro Vás české balkonové zástěny s jednostranným potiskem, se kterými bude váš balkon útulnější a bezpečnější. U nás si vybere motiv opravdu . FORESTINA Substrát pro muškáty a balkonové rostliny 40l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky