pondělí 16. ledna 2017

Drin japonský

Je to ceněná okrasná dřevina, pěstovaná ve velkém množství kultivarů. Pozoruhodné jsou i plody (většina dřínů má jedlé plody ) zvláště u Dřínu japonského, jsou . Listy jsou středně velké, protáhle zašpičatělé a svěšené. China Girl je oblíbená, velmi bohatě kvetoucí japonská svída s krémově bílými květy, které se objevují v červnu . Cornaceae – dřínovité. Další z okázale kvetoucích japonských dřínů má jméno Teutonia. Nový netradiční dřín s působivými bělorůžovými květy.


Slovensky: Drieňovka japonská. Je to velmi dekorativní strom či keř z Číny, Japonska a Koreje. Tento opadavý keř má svou domovinu v Asii, potése rozšířil do Číny a Japonska. U nás nakoupíte japonské rostliny, jehličnany, listnáče, magnolie a další. Hlavní obsah stránky.


Hledáte dřín japonský ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Dřín japonský China Girl je krásně kvetoucí keř s efektními květy. Chcete rozzářit svoji zahradu a nechcete čekat než keř vyroste? Vysadíme vám vzrostlý keř . V japonské medicíně platil dřín za „prodlužovač života“ a byl součástí „léku.


Tento dřín roste ve smíšených lesích, v údolích, na stinných svazích a březích potoků . Bílý velkokvětý kultivar asijského druhu dřínu kompaktního habitu. Nádherná jarní rarita do . Prodejní výška: až 80cm. Doprava: pouze osobní odběr. U nás je pěstován jako okrasná dřevina parků a zahrad.


Od května obrůstá bílými či růžovými . Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci: Letos mě Kousa poprvé . Po horkém létě se tvoří plody připomínající . Související produkty. Ameriky a dřín japonský (C. kousa ) pocházející z Koreje, Číny a Japonska. Arboretum Nový Dvůr ve Stěbořicích. Například dřín obecný kvete již od února, zatímco dřín japonský a svída japonská až v květnu. Zajímavosti Bobule mnoha druhů dřínů a svíd se . Chcete mít na zahradě krásný solitér v podobě vzhledného keře, který vám ještě navíc přinese slušnou úrodu jako odměnu za vaši… Pokračovat ve čtení.


Drin japonský

Plod: červenorůžové plodenství, velké až 3-cm. Květ:nenápadné květenství je zdobeno čtyřmi . Huernia Oculata - This unusual flowering plant belongs to the family of Apocynaceae. V kategorii dřín japonský jsme našli rostlin, které naleznete v českých zahradnictvích.


The stems can be used to . I člověka, který není právě vášnivým pěstitelem, rozesmutní, když si pořídí pokojovou květinu, a ona se „nechová“ tak jak by měl. Plants, Garden, Garten, Outdoor .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky