úterý 31. ledna 2017

Begónie na slunicko

Plnokvěté převislé begónie (5). Počet kusů v balení:ks. Barevný mix, ideální do závěsných květináčů na.


Vytváří až centimetrů dlouhé . Velkokvětá begonie s dvoubarevnými květy připomínající kamélie. Převislé i vzpřímené begónie jsou u milovníků květin stále populárnější. Begónie převislá Pendula pink 1ks.


Přidat hodnocení obchodu. Směs z nejkrásnějších převislých velkokvětých begónií. Neúnavně kvetoucí, zcela nenáročné. U begónií velkokvětých můžeme vybírat z celé škály barev, typů i forem, mohou být převislé i vzpřímené.


Hlízy potřebují zimní klid. Díky tomu můžeme pěstovat odrůdy vzpřímené velkokvěté , se středními květy, drobnokvěté a převislé. Hlíznatá převislá rostlina, pěstovaná jako letnička vytváří - hlavních výhonů, . Náročnost na pěstování ‎: ‎bez nároků Doba květů ‎: ‎Červen, Červenec, srpen, září Druh ‎: ‎hlíznatá rostlina Kvete ‎: ‎Kvete podle druhu od června do září. Do jedné skupinky sázíme u velkokvětých cibulovin i při nedostatku místa - ks, u drobnokvětých přiměřeně více. Cibule sázíme dvojnásobně tak hluboko, jak.


BEGONIE HLÍZNATÉ VELKOKVĚTÉ. Luna – Středně žlutá převislá begonie s plnými a lehce zřasenými květy. Většina druhů pochází z tropických oblastí, a proto vyžadují vyšší teploty.


Nejoblíbenější truhlíkové a terasové květiny do stínu. Záplava květů, jistota kvetení a snadné pěstování. Vyžadují kvalitní vlhčí kyprou půdu a polostinnou polohu. Omlouváme se, ale zboží nebylo nalezeno. Převislá rostlina s barevnými červenožlutými panašovanými listy, mírný převis.


Nabízíme Vám hlízy begónií velkokvětých ve směsi barev. Barva bílá, žlutá, zlatěoranžová, lososová, růžová, jasně červená, tmavěčervená. Vzpřímené begonie se dělí na odrůdy velkokvěté , se středně velkými květy a. Begonie velkokvětá hlíznatá.


Oblíbené jsou i begonie převislé a silně převislé , které udělají . Převislé bolivijské begonie se pěstují ze semen, ale časem vytvoří hlízy, které. Kvetou takřka všemi možnými. Mezi nejzajímavější dnešní doby patří bezesporu begónie převislé ,. Velkokvěté kultivary jsou taktéž velice poutavé a zajímavé a to nejen do . Viola velkokvětá , březen - duben.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky