pátek 13. ledna 2017

Bazen lazně aurora otevírací doba

Lázních Aurora formou příspěvku na plné jednorázové . Welnescentrum bylo otevřeno v . Dobrý den, bazén je součástí wellnesscentra Lázní Aurora a je přístupný i veřejnosti. Ceník najdete na stránkách wellnesscentra. Třeboň a její okolí nabízí nepřeberné množství sportovních aktivit, ze kterých si vybere opravdu každý! Hlavní léčebnou metodou třeboňských Lázní Aurora jsou slatinné koupele a. Během krátké doby jste uvedeni do příjemného relaxačního až uspávajícího stavu. Aquapark s bazénem v Třeboni.


Vodní atrakce jsou propojené s bazénem a voda je zde mírně slaná. Otevírací doba je denně od 7. Provozní doba bazénu v lázních Aurora : Po - Ne 7. VIDEO - představení lázní v Třeboni. Najdete zde klasickou finskou saunu s kapacitou . Ti, kteří v době odstávky bazénu budou hosty Bertiných lázní , mají . Plavecký bazén (25m) s mírně slanou vodou, jež na rozdíl od klasické sladkovodní chlorové. HOTEL REGENT - Lázně.


Bazény v Třeboni a okolí. Lázeňský komplex Aurora. Dnes jsou lázně Aurora místem, které funguje zcela samostatně. Slatinná koupel v lázních Aurora. Lázně se nachází v parku na břehu rybníka Svět.


Lázně Aurora se nachází na břehu rybníka Svět, kde se konají okružní jízdy parníkem. Otvírací doba : po – ne 7:– 22:hodin. Otevřeno , Právě teď otevřeno dle otevírací doby. Nachází se v prvním patře lázní pod bazénem.


Poděkování také patří pracovníkům balneoprovozu Lázní Aurora s. Platí běžná otevírací . Děkujeme za pochopení. Běžná otevírací doba. Wellnesscentrum Aqua viva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky