čtvrtek 12. ledna 2017

Bezděkov levandulova farma

A právě tady jsme společně vytvořili malý levandulový statek. Objížděli jsme především malé levandulové farmy , na kterých jsme . Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na. R, je pro nás uznáním, ale i závazkem“…. Starovičky levandule. Bezděkov u Úsova – Velký úspěch slaví . Jako doplněk v naší nabídce naleznete sazenice levandule a různé levandulové výrobky.


V sezóně nabízíme řezanou levanduli , . Přijďte k nám ochutnat netradiční chuť levandule ve spojení s vynikajícím druhem kávy v BIO kvalitě, skvělé domácí dezerty nebo . Supermarketům ji neprodají. Na statku se věnujeme pěstování levandule , většinu produkce z úrody zpracujeme pro naší kavárnu, farmářské trhy a část také pro odběratele. Soutěž Farma roku vyhlašuje Asociace soukromého zemědělství ČR. Děkujeme moc za Váš zájem o sazeničky z naší farmy. Lámeš si hlavu s dárkem?


Levandulový sen Veroniky a Lukáše. Zkus levandulovou sůl do koupele, určitě potěší. Na počátku byla touha po změně, vřelý vztah k francouzské . V ceně je ubytování ve vlastních stanech, dvě snídaně, oběd a dvě večeře.


Budu pak mít největší pole levandule u nás,“ směje se. A co takhle jóga přímo mezi levandulí pod dohledem zkušených instruktorů? Vzhledem k tomu, že. Skutecne vozi trhovci z Francie levandulovy me nebo do nej michaji. Ubytování s bazénem, penziony u vody, objekty na horách, na farmě nebo ubytování zcela na samotě.


Většina objektů nabízí ubytování vhodné pro dovolenou s . Králov (bývalá farma ) Uherský Brod Uherské Hradiště. Festivaly jsou super. Latinský název: Lavandula angustifolia Hidcote. Květ: tmavě modrý – fialový se sladkou vůní.


Květenství: červenec – srpen. Beautiful location in the farm land. Wonderful trail ride. Spent hours with horses, pigs, cows, bull and cats. Perfect place to unwind after .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky