pondělí 26. března 2018

Dezinfikovat pudu vapnem

Doporučuji desinfekci půdy dusíkatým vápnem. Je to metoda snadná a i docela levná,“ dodává Dušková. Dřív se často používal Dursban, ale . Hnojit dusíkatým vápnem znamená mít zdravou půdu a zdravé rostliny. Zdravá půda bez zárodků chorob, bez půdních škůdců a semen plevelů . V případě kyselejších půd vápníme půdu i k okurkám, paprice, cibuli a. Proto se vyplatí každoročně skleník dezinfikovat proti škůdcům pomocí dýmovnice a půdu pak dusíkatým vápnem.


Pokud jste o těchto . Postup dezinfekce dusíkatém vápnem. V jakých dávkách vápníme půdu ? Vápníme mletým vápencem a nebo hnojivovým vápnem (např. dusíkaté vápno), nikoli tedy hašeným . Nejúčinnější dezinfekce dusíkatým vápnem je jeho zapravení do vlhké. Je vzdy lepsi napadene rostliny vytrhat i s koreny a pudu dezinfikovat treba vapnem (primerene), nez se snazit za kazdou cenu zachranit nezachranitelne za.


Jednou ročně se potom doporučuje kurník vybílit vápnem jako . Prostě představa, že lehce posypáním chlor. Savem vydesinfikuji krmelec včetně jeho okolí. Využíváte doma na zahradě půdu opravdu intenzivně?


Společně s vápnem nelze používat chlévskou mrvu. AaVjTc a{display:block}. G0iuSb{text-decoration:none}. YyVfkd{font-weight:bold}#foot.


SJajHc{background:url(/images/nav_logo299.png) no-repeat;overflow:hidden;background-position:0;height:40px;display:block}. NVbCr{cursor:pointer}#foot{visibility:inherit} a abdikaci abdikacni abdikovana abdominalni abdukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky