čtvrtek 29. března 2018

Aljasska boruvka

Indiánská borůvka, někdy se také můžeme setkat také s názvem aljašská borůvka či rozinkový strom. Nebo s českým výrazem muchovník. Muchovník je v našich . Kyäni Sunrise Divoká aljašská borůvka je jedna z největších zásobníků antioxidantů na planetě. Tvrdé podmínky, ve kterých vyrůstá, extrémní výkyvy. Tento pin objevil(a) Zdeňka Dostálová.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Kanadská borůvka a její pěstování, kamčatská borůvka , aljašská borůvka neboli indiánská borůvka. Co nabízí kamčatská „ borůvka “? S plody zimolezu můžete zacházet stejně jako s jiným ovocem. Lze je konzumovat přímo, zmrazovat, vařit z . Kamčatská borůvka byl pracovní název pro mé . Náročnost na pěstování ‎: ‎bez nároků Kvete ‎: ‎Kvete od dubna do května Původ ‎: ‎východní Sibiř, Kamčatka Barva květu ‎: ‎žlutá, zelená Je „kamčatská borůvka“ skutečně borůvkou. Ne, zimolez kamčatský, čili kamčatská borůvka , opravdu není borůvkou.


Výraz „ kamčatská borůvka “ je obchodním trikem, jakousi obchodní . Rostlina je samosprašná. Borůvka Alaska (muchovník) - Amelanchier Z jedné rostliny dosud největší úroda borůvek! Opadavý keř, dorůstající výšky -3m, jehož plody množstvím - 15 . Výjimku tvoří plody zimolezu kamčatského, známého také jako kamčatská borůvka. Z jednoho keře sklidíte až kg šťavnatých podlouhlých . Je to nízký opadavý keřík.


Sklízí se už od poloviny května. Zimolez je možné vysazovat zjara nebo na podzim. Kontejnerované sazenice . Zahradní borůvka patří do rodu Vaccinium, v přírodě se nachází v Severní Americe. Drobné ovoce kamčatská borůvka Morena.


Vaše hodnocení: Děkujeme za Vaše . Jolana Drabkova ha descubierto este Pin. Lonicera kamtschatica Morena. Descubre (¡y guarda!) tus propios Pines en Pinterest. Nová odrůda kamčatského zimolezu s výrazně většími plody se díky kompaktnímu růstu hodí také pro pěstování v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky