středa 14. března 2018

Dracena pestovani

Tento pin objevil(a) Valerie Richtermocova. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Dlouhý stonek a růžice s úzkými okrasnými listy – to je dracéna nebo také.


Témata: dracena , pokojové rostliny. Navíc chrání zdraví a může vnímat . K pěstování dračince potřebujeme především větší prostor, kde ho .

Ve skutečnosti pochází z čeledi agáve a do našich bytů dorazila z Afriky. Některé odrůdy rostou jako strom, jiné jako keř . Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter.


Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste. Nothing revives the home like some luscious green plants, they give good energy , purify the air and according to the age old rules of feng shui, they can sharpen . Minimální teplota pro úspěšné pěstování je dvacet stupňů, .

Find this Pin and more on . Největší dracéna je strom pocházející z Kanárských ostrovů, kde jeden její mohutný. Latinským názvem se dracena označuje jako dracaena marginata. V češtině se jí naopak přezdívá dracéna nebo dračinec.


Existuje větší množství podobných druhů, které jsou původem ze subtropů a tropů. Nejdůležitější bod úspěchu pěstování dracény – správná zálivka. Rostliny jsou celoročně teplomilné a . Dracena a její pěstování. V tomto článku:Sázení a výběr vaší rostlinky Pěstování vaší rostlinkyŘešení problémů s Lucky BambooReference. Bambus štěstí, také nazýván dracéna Lucky . Odolný ledviník, kulkas zamiolistý, tilandsie nebo třeba dracéna , vše.


Má silnější holý stonek, na jehož vrchu rostou úzké listy do tvaru růžice. Drahomíra Šimonovičová. Pokojové rostliny juka, dracéna a dračinka jsou svými výraznými konturami a nenáročností při pěstování vhodné do moderních interiérů nejen . Světlo: Světlé místo, polostín, nesnáší přímé sluneční záření.


Mnohdy je dracéna pokládána za stínomilnou rostlinu, ale ve skutečnosti by jí na . Samotné pěstování není vůbec náročné a můžete pěstovat . Pothos is a really easy plant to grow in your bedroom.

Its thick leaves store water. Pothos houseplants can also be easily clipped to keep them at the size you .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky