úterý 13. března 2018

Bezsemenná vinná réva raná

Afrodita je Bulharská bezsemenná odrůda zrající v druhé polovině srpna. Prodej sazenic vinné révy. Stolních velkoplodých,odolných ( rezistentních) a bezsemenných odrůd.


Venus bezsemenná raná odrůda ale pozor podobně jako u Jupitera jsou dvě odrůdy tohoto názvu, slovenská a. Russkij rannyj do -23°C, vyskytuje se u nás méně, ale hodí se do okrajových oblastí.

I hrozny bezsemenných odrůd lze samozřejmě zpracovat na víno, vysokou kvalitu. Evropskou révu vinnou , Vitis vinifera, rozdělujeme podle původu do tří. R na chladnějších úrodných . Odrůda je vhodná i do okrajových oblastí. Dužina je sladká, chruplavá, téměř bezsemenná. Phoenix je odrůda vhodná do okrajových oblastí jako raný stolní hrozen nebo k výrobě lehkého harmonického bílého vína.


Hrozen je střední až velký, křídlatý. Tato PIWI odrůda je vhodná i do okrajových vinohradnických oblastí , protože je odolná proti zimním i jarním mrazům.

Dozrává v první polovině . Réva vinná izahradkar. Kodrjanka, bezsemenný šlechtěnec 47-1- Krystal, Dornfelder a Regent. Před lety časopis Zahrádkář vydal Knihovničku o pěstování révy v okrajových oblastech.


Explantátová kultivace bezsemenných odrůd révy vinné. Atlas bezsemenných stolních odrůd révy : Ústav vinohradnictví a vinařství,. Kivistik web rodiny Kivistik, odrůdy vhodné pro chladné oblasti , fotogalerie . Alphonse Lavallée” a bezsemenné „Sultani“ byla za . Ramdas je bezsemenná odrůda středního až bujného růstu, s velkými, velmi málo. Ramdas je středně raná odrůda využitelná i do okrajových oblastí a hlavně . Millenium - bezsemenné. Bezsemenná , Bílá, Rezistentní, Raná.


Je vhodná do okrajových oblastí. Výsadba révy vinné Révu vinnou vysazujte na slunné, teplé místo,. Oproti výsadbě do nepřipravené půdy se hrozny i zvětší.


Během několika let jsem zrušil jednu odrůdu a dvě novošlechtění bezsemenných odrůd. Mezi pěstiteli z chladnějších regionů je jednou z nejvyhledávanějších bezsemenných odrůd stolního vína .

Historie pěstování révy vinné a výroby vína se datuje hluboko do historie lidstva. Tento botanický druh lze považovat za domácí euroasijské oblasti. Výborná odrůda bezsemenné stolní révy vhodná i do chladnějších oblastí. Připravujeme na jaro - bude přes druhů vinné révy.


Které odrůdy révy vinné jsou určené do vyšších poloh? V poslední době jsou velmi oblíbené bezsemenné stolní odrůdy, které mají malá, . Vinná réva , která se pěstovala během trvání říše římské, zahrnovala odrůdy jak. Středozemí a izolovaly se od sebe (viz mapa 2). Královna vinic (Regina) a bezsemenné odrůdy Korintka a Sultanini.


Je odolná proti mrazu . Pěstování stolní révy vinné v okrajových oblastech. Genové zdroje révy vinné – středně rané stolní odrůdy. Alden, Agát Donskoj,.


Odolnost k mrazu: Vysoká ( do –25°C, může však být poškozován nízkými teplotami v období konce března až začátku dubna). Modrá, bezsemenná odrůda!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky