pondělí 3. června 2019

Dlažba granex tryskana

Dlažba teracová GRANEX 04aprico . Interiérová a exteriérová dlažba. Protiskluzová úprava . Plošná a teracová dlažba. Více jak let zkušeností s. Velkoformátová dlažba. Teracová dlaždice tryskaná - protiskluzná. TopTeramo Výrobce: TopTeramo.


Dostupnost: Dodání do dnů. Ryze česká firma se stavebním materiálem. TERASOvá dlažba GRANEX relief 400x400x22mm, 0břidlice tmavě béžová, m , 52Kč. TOPTERAMO - Betonová dlažba. Chystáte se na stavbu nebo výraznější úpravu dvora, příjezdové cesty, venkovních schodů nebo chodníku?


Normálně se dá klast dlažba i do živého! Ceník plošné dlažby GRANEX , reliéf GRANEX RELIÉF 400x400x20mm jemně. Brúsená, zrazená hrana, následne tryskaná a impregnovaná. Typy: Linda tryskaná , Pamela.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Schodovka je v rozmere 400x400x20. RMontáž podlah hutných úpravy vstupů ST1. Granex 0tryskana impreg. Dlažby Zámková dlažba Multiformátová dlažba Platne Tehlová dlažba.


Rozměry: 4x 4x 22mm (184m2/paleta). Ceny jsou stanoveny bez DPH. GRANEX : BALENÍ - STANDARD: BALENÍ - ROZVOZ PO PALETÁCH: Množství na paletě: tř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky