čtvrtek 16. února 2017

Akvarijní ryby závojnatka

Akvarijní ryby : závojnatka čínská. Již tisíc let se chovají závojnatky, zlaté rybky vyšlechtěné ve staré Číně. Tyto atraktivní, pestře barevné ryby s . Jedná se o typického představitele studenovodních ryb.


Chovány jsou různé barevné varianty od . Většina akvárií , která se běžně prodávají, závojnatkám svojí velkostí nevyhovují.

Zde naleznete základní nabídku akvarijních ryb z naší pěstírny. Pokud hledáte ryby, které jste zde nenalezli, tak nás kontaktujte, aby . OBECNÉ: Vyžadují prostorné akvárium , protože v opačném případě se málo pohybují, zleniví a pak vznikají pohybové a metabolické poruchy. V současné době chovám závojnatky ve 200l akváriu a mám velmi výkonný filtr. Při dodržování hygieny vody, kvalitním krmením se Vám ryby odmění tím, . Minimální velikost akvaria 200l. Krmení Všežravec- potrava musí být pestrá.


Stál jsem u stojanu s akvárii a pozorně sledoval jednotlivé druhy ryb. Tyto ceny závojnatek jsou ale opravdu základní a takové závojnatky se prodávají běžně v obchodech.

Budete-li chtít ale opravdu ryby z kvalitních . Dožívá se i let, je to studenovodní . Rostliny v akváriu zlaté ryby nepotřebují, většinou je stejně zkonzumují. Jsou to ryby vyloženě pro venkovní jezírka. POVAHA: Je dobré nekombinovať tieto ryby s inými druhmi, pretože závojové plutvy a zvláštne trhavý pohyb provokuje ostatné ryby k napádaniu závojnatek.


Carassius auratus auratus var. OBECNE: Vyžadujú priestranné akvárium , pretože v opačnom prípade sa málo . V pokročilém stadiu onemocnění je již ryba natolik poškozena, že je její léčba. Zdaleka nejde jen o okysličování vody v akváriu vháněním různými kompresorky vzduchu do akvária. A už vůbec nejde pouze o potřebu ryb. Akvárium , ve kterém hodláte rybičky vytřít, by mělo mít . Samička by měla být zaplněna jikrami, ryby by měly mít chuť se třít, samečci . Závojnatky jsou mírumilovné a nenáročné, vhodné pro začínající akvaristy.


Lze použít pro sladkovodní i mořské akvárium. Vyrobeno z netoxického materiálu (plast). Velikost (cca): × cm. Barva: žlutá a červená. Inzerát Zavojnatky ryby v okrese Mělník, cena 1Kč, od lluubboooo na Sbazar.


Popis: Za jakoukoliv rostlinku.

Zobrazuji všech výsledků. Rastliny v akváriu zlaté ryby nepotrebujú, väčšinou ich rovnako skonzumujú.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky