středa 8. února 2017

Co stojí kg brambor

Zjistěte více o našem sortimentu Brambory. Tesco Krone brambory. Nakupte Brambory konzumní pozdní v akci od 8Kč v obchodě Kauflan. Created with Highcharts 7. Nejnižší akční cena Běžná cena Průměrná akční cena 18.


BRAMBORY kg pytel.

Cena za KG bez DPH: 1Kč. Dvacetikorunu za kilogram překročila cena brambor na pultech loni v prosinci a od té doby se zvyšuje. Letos by už růst podle hlavního . Hranici dvaceti korun za kilogram překročila koncem loňského roku průměrná cena brambor. Tentokrát ji nebylo možné snížit levným dovozem.


Dnešní akční ceny a nabídky na brambory ze sortimentu prodejních řetězců a. Zatímco vypěstování jednoho kila vyjde na čtyři koruny, v obchodech za kilogram brambor nyní vysolíme až korun! Proč musíme platit tolik . Průměrná únorová cena brambor 2korun za kilogram vzrostla meziročně podle Českého statistického úřadu (ČSÚ) o procent.

Nenaplňují se tak úvahy, že po začátku letošní sklizně . Více stojí i zelí nebo mrkev. Kvůli suchému létu byla letos nižší úroda. Podle Státního zeměděl- ského intervenčního fondu stál kilogram brambor v tuzemských . Za svou práci dostává buďto naturálie (kg brambor a jednu ovci na měsíc), nebo peněžní odměnu (diramů za kus167).


Naopak o desetinu více stojí rajská jablka a bílé víno podražilo o čtvrtinu. V nabídce si vyberete z několika odrůd sadbových brambor. Doplnění sortimentu tříděných brambor. Prodejní doba : Po - Ne 7. Aktuální informace: Sortiment odrůd se v . Reálná cena zboží tedy jistě závisí . Podle nich zatím nelze odhadnout ani cenu brambor , loňské zdražily na korun za kilogram. Letošní cena se zatím nedá odhadnout, záležet.


Sklizeň tuzemských raných brambor je v plném proudu. Kilo brambor je za astronomických korun. RUCIP začíná na mm. My prodáváme velikost brambor – mm. Velmi raná odrůda sadbových brambor , varný typ BA, vhodná pro celoroční využití.


Jedná se o plastickou odrůdu vhodnou do všech pěstebních oblastí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky