čtvrtek 2. února 2017

Dřevěné tyčky k rajcatum

Dřevěný trakař VLADEKO velký. Originální trakař jako dekorační květináč na zahradu , 1 český ýrobek dřevěný masiv, návod na velmi jednoduchou montáž a potřebný spojovací materiál . Zahrada , Scéna, Ibišky, Trakař , Rostliny. Plně funkční replika skutečného trakaře. Vhodné do zahrady , na terasy, do skalky.


FaKOPA Oválný dřevěný stůl na zahradu Graciana.

Dekorační trakař na zahradu. Venkovní dekorace na zahradu , které mají duši, jsou ty ze dřeva. Oživte si zahradu dřevěnými doplňky. Velký dřevěný trakař v délce 120cm.


Délka trakaře : cm. Bez povrchové úpravy. Střední dřevěný trakař v délce 80cm. Recycled timber wall planters designed for the asthectics of .

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů dřevěný trakař. Nebo zadejte inzerát. Inzerát byl odebran. Dům a zahrada - Trakar bazar. Vybírejte z inzerátů.


Poštovní schránka dřevěná s tubusem. Prodám dřevěný trakař ,výborný stav. Nenašli jste co jste hledali ? Máte dotaz na tento produkt ? Potřebujete více informací ? Poslouží nejen jako květináč, ale i jako pěkná dekorace do zahrad. DRDLIK Podstavec pod květináč ø cm.


Našli jste v kůlně po dědovi starý trakař nebo dřevěné kolo s obručí? Anebo žlab, z něhož pil dobytek, či dřevěný sud od vína? Položek k zobrazení: 1. Vyrobeno ze smrkového . Zahradní doplňky a dekorace ze 1 masivu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky