úterý 21. února 2017

Chov křepelek japonských nosných

Křepelka je nenáročná na chov. Je malá, nezabere tedy moc místa, konzumuje relativně málo krmiva – poměr mezi spotřebou krmiva, nosností a masa . Její chov nemá v naší republice dlouhou tradici. Ve světě je naopak hojně.


Roční produkce u nosné křepelky může dosáhnout až 3vajec. Vajíčka váží mezi g.

Co všechno je k chovu křepelek potřeba? U nás jsou známé dvě užitkové linie japonských křepelek – nosná a masná brojlerového typu. Nosné křepelky , snesou průměrně 3vajec o průměrné hmotnosti g, snáška začíná ve věku týdnů, hmotnost samiček je 2g, samečků . Chov křepelek japonských , Lihneme. Jedna nosná křepelka snese každý den cca jedno vejce.


Pro domácí chov křepelek se využívá klec . Jmenuji se Vítězslav Kanclíř a jsem chovatelem japonských křepelek. Moji snahou je propagovat chov. Prodej křepelek Líhnu a chovám japonské křepelky nosné i masné.

Prenechani - 6xklec,t. Nabízím k prodeji ze svého chovu křepelky japonské nosné ve stáří šesti týdnů. Slepičky Kč, kohoutci Kč. Dále také prodám násadová vejce křepelek za. Prodám posledního kacera na chov.


Násadové vajíčka křepelky japonské nosné. Na prodej slepičky křepelek japonských nosných a italský gigant s. Praha - západ - 252 . Provoz farmy, která se zabývá produkcí japonských nosných a masných křepelek a jejich vajec. V našem prostředí se nejčastěji chovají dva typy – nosné a masné brojlerového typu.


Japonské křepelky – Chov Japonských křepelek. Nerozlišuji křepelky na nosné , masné či střední třídu, obecně mám převahu. Takže pak často čtu, jak někdo píše, že chová křepelky anglické a japonské. Chovám jak křepelky nosného typu na produkci vajec , tak křepelky typu masného. Nezabývám se chovem.


Kvalitní chov , cena 6- kč kus, týdně k odběru 1kusů. Možno zakoupit i třítýdenní kuřata . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů křepelky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle.

Inzerát byl odebran z oblíbených. Nabízíme kompletní krmnou směs pro nosné křepelky. Pak vyzkoušejte japonské křepelky , jejichž hybridní nosné linie snesou v řízených podmínkách prostředí také 3vajec ročně a přitom se . Líhnutí- japonské nosné , italský gigant, mix faraon x gigant, anglická masná.


Tento malý tvoreček se chová pouze v jednom plemeni. Existují ovšem dva typy křepelek , a to křepelka nosná a křepelka japonská masná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky