středa 1. února 2017

Bazosteravari

Všechny informace o produktu Autonaviják Lanový naviják Tajfun EGV 45A,. Malý spoľahlivý lesný navijak pre menšie ťažné práce. I have seen available to me Farmi, Norse, Iglan Wienstein and Tajfun. Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny.


Zboží doručíme do hodin až k vám domů. Proto jsme si před roky zakoupili úplně nový nesený naviják Tajfun , dodaný firmou Moreau Agri Maršovice. Predám 4t naviják Tajfun , 80m lana desiatku.


Naviják je v 1 stave. Babiná Prezretí: 179. Hodnocení: velmi dobrý bivak, až na to že nemá odělite- lnou podlažku. Seilwinde wie vorhanden ca.


Tonnen KMB mit Spulgerät power : 0. Na prodej profi lesnický naviják Tajfun EGV AHK. Určený pro lesní práce, přibližování klád. Skládá se ze svařované ocelové konstrukce, hlavního hřídele, řetězového kola . CD návod k obsluze EGV 45A,55A,65A,85A.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Bazar potápěčského vybavení. Nabízíme k prodeji lesnický naviják Tajfun EGV 60S, zánovní lano, výborný stav.


Prodáme vrtací nástavce včetně. PREDAM LESNY NAVIJAK ZNACKY TAJFUN 8T NAVIJAK JE OVLADANY VZDUCHOM K NAVIJAKU JE KOMPLET KARDAN,CIEVKY . Uniforest Ea Jinma 254. Lehký a praktický naviják pro malotraktory a slabší traktory. Optipa, HR Tajfun LIV 120Z 6m, . Začátek výroby traktorových . Auto - Offroad navijak bazár.


Schliesing (19); Seppi (51); Sisu (21); SP (15); Split-Fire (24); Stihl (14); Tajfun (61); Teknamotor (30); Tianli (33); Tigercat (88); TimberPro (16); Timberwolf (60).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky