úterý 28. února 2017

Držák na truhlíky bez vrtání

Inzerát Zábrana - držák truhlíků bez vrtání. Trutnov, cena 295Kč, od michal. Popis: Popis: vyrobeno ze železné pásoviny tl.


Navíc držáky na truhlíky za trvale nejnižší . Neviditelné uchycení truhlíku na parapetu.

Jednoduchá instalace bez vrtání do fasády. Zabraňuje spadnutí truhlíku následkem vyšší váhy truhlíku nebo špatných. Jsou určené mezi okenní špalety a slouží jako zábrana truhlíku bez vrtání proti pádu.


Výškově nastavitelný. Snadné přichycení buď k rámu. Držák truhlíku bez vrtání.


AGRO CS Česká Skalice vyrábí a prodává substráty a hnojiva pro pěstování všech druhů rostlin. Truhlík je tímto uchycen, nespadne z parapetu a není přitom nutné vrtat do fasády.

Bez vrtání do fasády. Pro většinu plastových oken (pro ostatní je k dispozici adaptér). CZK Zábrana - rozpěrná nerezová tyč proti pádu truhlíku bez vrtání.


Je to skutečně snadná montáž bez vrtání. Součástí balení je kolíček k dotažení a bezpečnostní . Do jaké maximální šířky okna je zábrana truhlíku určena? U tohoto držáku není nutné šroubování, vrtání atd.


Obě teleskopické tyče se extrémně pevně zapřou o parapet a zajistí tím optimální upevnění. FIXPOT - neviditelný držák truhlíků. Množství: Přidat do seznamu.


Nevyžaduje vrtání ani šroubování do okenních rámů nebo ostění. Je univerzální pro každý typ a . Zkuste frázi Drzaky na truhliky bez vrtani trochu pozměnit a opět zadat. Praktické držáky na truhlíky , které umístíte bez vrtání na váš balkon, . Návod jak upevnit truhlík na parapet bez vrtání a další rady i nápady na upevnění truhlíků.


A jak si poradit, když máte okna bez technické drážky nebo okna dřevěná? K držáku truhlíků přidáte adaptér, který se na parapet nalepí kvalitní .

Ahoj, vím, že je tu spousta „pěstitelek“ a chtěla bych se zeptat, jak upevnit truhlíky na parapetu. Máme plastová okna a . Průměr úchytu držáku záleží . Umožňuje neviditelné uchycení truhlíku na parapetu bez vrtání do fasády. Plastia Fixpot antracit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky