úterý 27. června 2017

Angrešt černý něguš keřový

Keřová i stromková forma angreštu vyžaduje plně osluněnou polohu s propustnou neutrální humózní půdou. Angrešty sázíme na jaře nebo na podzim. Ruská bujně rostoucí odrůda, velmi odolná americkému padlí angreštovému , plody má menší, ale chuťově velmi . PROSTOKOŘENÝ keřový černý angrešt.


Tato odrůda je odolná vůči americkém padlí.

Pozdní odrůda stromkového černoplodého angreštu Něguš původem z . Plodí v polovině července. Apr Určitě má Něguš nejmenší plody ze všech angreštů , co znám. Taky se chutí od všech ostatních nejvíc liší. Josta stromková - (kříženec černého rybízu a angreštu ) empty.


Keřový červený angrešt zakořeněný v květináči. Jubilejnaja Kopania - černý keřový empty. Neguš - stromkový empty.

Rod Ribes patří mezi rody s charakterem keřového růstu a přirozeným. Osobně nemůžu porovnávat, nikdy jsem keřové angrešty neměla ( ani děda),. Invicta, červený Pax a černý Něguš.


Prostokořenná dřevina prodej na jaře a na. Dále nabízíme k osobnímu odběru stromkový angrešt odrůda Černý neguš. Rybízy keřové červené.


Jak prořezávat keřový a stromkový angrešt? Dále v naší nabídce naleznete kanadské boruvky, brusinky, keřové moruše a. Josta: Kříženec angreštu a černého rybízu (stromek) - tmavé plody nápadně větší než. Zlatý fík Karmen RYBÍZ STROMKOVÝ bílý Primus ÚMKA Viktoria černý Ben Gairn.


Beztrná odrůda červeného angreštu vhodná pro přímou kunzumaci i zavařování,. Oct Již nyní u nás najdete jabloně, hrušně, rybízy a angrešty. Mar Červený: Vitan, Tatran. Bel Ange - Bel Ange je velkokvětá keřová růže, která je typická tmavě růžovým. Josta- kříženec angrešt X černý rybíz – keř (kontejner) i stromek.


Určitě tam budou rodit keřové rybízy a také maliny.

Red a Green, Captivator, Lady Sun a Černý neguš , ale ty jsou takové normální. ACER nikoense vzácný keřový javor nikoský. JAPONSKÝ JAVOR, dekorativní stromek či keř, exkl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky