úterý 27. června 2017

Choroby krmne repy

Mezi nejzávažnější choroby jabloní patří strupovitost, kterou způsobuje houba. Jablone a jabloňovité rastliny sú citlivé na mnohé chorenia, preto je dôležité, aby sme ich včas spoznali. Dobrou správou je, že viacerým z . Zaměříme se dnes na jabloně - jaké choroby a škůdci likvidují naší jablkovou úrodu?


A jak s nimi bojovat?

Takto působí jen jablka syrová. Neviete identifikovať chorobu , škodcov či poškodenie na Vašej jabloni a zároveň použiť adekvátny prípravok či postrek ? S tým Vám pomôže náš katalóg chorôb . Efektivní ochrana proti chorobě je založena na vysoké četnosti opakovaných aplikací. Ventura inaequalis neboli strupovitost jabloně je choroba , která poškozuje listy, plody i květy jabloně.


Na listech způsobuje tmavé skvrny a jejich . Teď je skoro už pozdě, ale zkuste Syllit.

Jinak ochrana se provádí před květem a po odkvětu a pak - 3x. Parch jabłoni - Objawami tej choroby są plamy na liściach kolory oliwkowozielonego. Później plamy przybierają barwę brunatną. Liście zasychają i opadają. Najvýznamnejšou chorobou jabloní je chrastavitosť jabloňová (Venturia inaequalis),.


Tieto tri postreky dajú veľmi účinný základ proti šíreniu a rozvoju choroby. Které choroby dnes nejvíc trápí pěstitele jabloní ? A proč šlechtitel žije z práce svého předchůdce a pracuje pro svého následovníka? Monilióza, pilatka, strupovist - choroby a škůdci jabloní , které znehodnocují úrodu jablek. Jak proti nim zasáhnout. CHRASTAVITOSŤ JABLONÍ je najzávažnejšou chorobou jabloní , každoročne.


Okrem najznámejšej choroby broskýň - kučeravitosti listov sa v našich polohách. Choroby jabłoni i ich zwalczanie. Najgroźniejsze (lub najpowszechniejsze) choroby grzybowe jabłoni to parch, mączniak, gorzka zgnilizna oraz . Zwalczanie i zapobieganie chorobom jabłoni. Najlepszym sposobem zapobiegającym chorobom jabłoni jest uprawianie odmian odpornych na tą chorobę lub .

Může jít o závažnější chorobu ? Všechny jabloně ošetřuji proti chorobám a škůdcům, ale žloutnutí zůstává. Odpověď: Vaše jabloň je pravděpodobně napadena .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky