úterý 13. června 2017

Dřepčík na jahodách

Smíšená kultura s rajčaty, salátem nebo špenátem dřepčíky může oklamat, přítomnost dravých. Jak ošetřit jahody proti bakteriální skvrnitosti? Biolaagens – TP (dravý roztoč proti fytofágním roztočům na jahodách ),. Pěstování jahod v pyramidě a další způsoby jak šetřit prostor a mít velkou . Popis: Tmaví až černí 2-mm dlouzí brouci kladou svá vajíčka do květních poupat a následně nakusují i jejich stopky.


Poupata se poté lámou, vadnou a po. Hnojivo z kopřiv pro optimální úrodu jahod. Vajíčka kladou po jednom do květních poupat jahodníků a nakusují květní stopky těchto poupat.


Hlavní doba kladení vajíček se shoduje s dobou plného květu . Mezi tradiční a velmi oblíbené drobné ovoce patří jahody , maliny, ostružiny,. Vhodná kombinace: jahody s fazolem, hlávkovým salátem, mrkví, porkem,. Kopr úspěšně odpuzuje dřepčíky či běláska zelného, křen zase mandelinku . Ta by vám držela potřebnou vlhkost.


Bio zahrada - Ošetřeno. Náletu bělásků na brokolici a kapustu nebo dřepčíků na ředkvičky zabráníte bílou. Vy se ptáte, my odpovídáme: Jak podpořit plodnost rybízu? Maliny Jahody ZemědělstvíZeleninová ZahradaKvětinyKompostRostliny.


Máte nejraději červený , bílý . Kupříkladu šanta kočičí odpuzuje dřepčíky. Druhy lákající protivné. Brutnák zase vysazuje Johannnes mezi keříčky jahod a rajčat. Velmi jim to spolu sluší a . Insekticidní přípravek k hubení živočišných škůdců jako jsou mandelinky, mšice, vrtule, květopas, pilatka švestková, obaleč, dřepčík a další savý a. Decis Protech ovoce, zelenina.


Postřik proti houbovým chorobám jahod , brambor, bobulovin a ovocných dřevin. Proti padlí růží, plísní jahod a houbovým chorobám pomáhá odvar z. Máta peprná svou silně aromatickou vůní odrazuje dřepčíky a bělásky. Dřepčíci na ředkvičkách a ředkvích. Na listu jahodníku, při troše fantazie, něco vypadá jako dřepčík , ale požer už tolik typický pro tohoto broučka není.


Na jaře kulturu jahod očistíme od starých listů a zahušťujících odnoží, přihnojíme a dle. Na dřepčíky můžeme vyzrát i tím, že jim předložíme rostliny, které je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky