pondělí 19. června 2017

Ceník sázení stromu

Orientační ceník - Ekolia - zahradnická společnost. Výsadba listnatých stromů. Stromy a zeleň ve volné krajině. Náklady obvyklých opatření. Rozptýlená zeleň (bez ceny sazenic) výsadba prostokoř.


Naším hlavním posláním je obnovovat a vysazovat nové aleje stromů , sázet.

Sázíme nejčastěji dvě velikosti stromů. Menší o velikosti 5m - 5m a . Konkrétní a podrobný . Ceník arboristických prací. Vážení zákazníci, na této stránce si můžete stáhnout či prolistovat aktuální maloobchodní ceník vzrostlých stromů.


Pokud nenajdete požadovaný sortiment, . Než určíme cenu zásahu, je potřeba situaci zhodnotit prohlídkou přímo na místě, nebo alespoň podle fotek stromu (umístění, velikost), abychom mohli . Ale v zásadě platí následující orientační ceník.

Zálivková mísa, zamulčování. Opatření proti mechanickému poškození stromů při přepravě. To má vliv na předčasné rašení některých druhů stromů. Podpora výsadby stromů , která přispěje k adaptaci na změnu klimatu a podpoří zadržování vody v krajině.


Zapojení širší veřejnosti do sázení stromů. Kč cena hloubení zvl. Ceny jednotlivých prací . Kč odstranění stařiny m2. CENÍK - ceny jsou uváděny, buďto za kus, dále za hodinu a osobu, nebo m2. Občané budou moci zasadit . Se slevou na jarní práce dle aktuálního ceníku na stránkách spolku.


Snažíme se o férovost, . Vlastní výsadba stromků. Finanční náklady výsadeb. Příklady výsadeb s finanční tabulkou.


Podporována není výsadba stromů sloužících k podnikatelským účelům ( plantáže rychle rostoucích dřevin, intenzivní ovocné sady apod.) . Výchovný řez stromů (mladých).

Sázení stromků - zalesňování lesa provádíme zpravidla do nepřipravené půdy jamkovou výsadbou, štěrbinovou výsadbou, nebo výsadbu obalované sadby. Mulčování štěpkou nebo kůrou m2. I - ošetření a výsadba stromů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky