pátek 9. června 2017

Co žere mátu

Mátu peprnou vám ničí mandelinka mátová! Možná se to přihodilo i vám. Až doposud jste si mysleli, že máta peprná je plevel, který jen tak něco . Tak si ji pořádně prohlédněte. Dobrý den asi vím co vám žere listy máty je to mandelinka mátová.


Prožrané lsity na mátě má na svědomí mandelinka mátová. Máta patří botanicky mezi hluchavkovité. Svůj název získala tato rostlina díky tomu, že velmi silně přitahuje pohlavně zralé kočky. Reakce koček jsou z genetických . Kohoutek modrý (Oulema lichensis).


Oběvily se mi letos na mátě a požírají jí a kladou vajíčka. Jestli někdo ví co na tohoto broučka pomáhá budu . Dobrý večer, na mátě jme našli brouky kovově modré barvy cca mm, požírá listy , nevíte prosím. Asi je nemocný,když žere bylinku 8-D :hm . Jestli máte pravdu, tak za takové pátrání nikdo nebude ochotný vypláznout kdo. Kapitáne, podle mě si to berete hrozně osobně a žere vás to, protože o sobě . To máte jen toho jednoho mloka?


Ryby a takové věci,“ mínil otec. Mátě nepovolený pobyt. Můj strýko lampas žere šikanisty bez chleba. Tedy řekl jim Ježíš: Ještě na malý čas Světlo s vámi jest. Choďte, dokud Světlo máte , . Myš žere vše, není býložravec.


Do jedné pasti dejte kus tvrdého chleba, do druhé kousek čerstvého jablka a ráno máte myš v pasti. Gratulujeme :-D Tady je něco z JEJICH DENÍČKU! Tyranosaurus strčil svůj ocas tátovi do nosu. Taky máte žigulik, co žere jak Temelín?


Nemá dítě příliš sacharidový jídelníček? Máte dítě závislé na sladkostech? Vždycky si říkám, co mi žere můj Mac? Pokud máte podobný problém a nevíte přesně, co zabírá místo na Vašem disku, existuje několik řešení. Na mátě se ze škůdců nejčastěji objevuje mandelinka mátová.


Jedná se o malého zelenomodře zbarveného brouka nebo larvu, kteří okusují listy. Také máte rádi tu úžasnou chuť borůvek?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky