pátek 23. června 2017

Dýmovnice atak fumigator

Pokud není přímo uvedeno, nejedná se o originální náhradní díly. Originální čísla dílů. Vari T pro lištové. Terra -VARI se spojkou mm.


Dýmovnice atak fumigator

DSK-3a DSK- 3a pracovních podvozků přímo pod motor, tzv. Prodam agzat, tera vari, terra , vari system. Mam toho vic, Je mozna take vymena na . Snažíme se zajišťovat i prodej náhradních dílů pro starší VARI zahradní techniku.


Hroudy rozemele téměř na prach a připraví pole na. Díky za odpověď,píši za tchána ,nabídl jsam mu toto forum. Ještě se zeptám laicky , jestli se to dá opravit doma a kolik stojí náhr díl ,popř. Může být i poškozený.


Dům a zahrada - Dsk 3bazar. Muzete si vybrat jiny motor napriklad honda GCV nebo profi GXV, jinou prevodovku dsk 3, prevodovka dsk 31rotavator, obracec sena, pluh, nastavovaci . Pro majitele strojů staršího data výroby TERRA - VARI. TERRA a VARI (převodové skříně T-a DS- 3),. Kohout palivový dvoucestný pro dvoutaktní motory TERRA.


Pro hadičku - mm vnitřní. Bohužel nedokážeme každý den obnovovat ceny náhradních dílů , proto ceny na těchto stránkách jsou pouze . Detaily ze stránky E-shop - Šrotovné - Skříň převodová DSK- 3na webu. Ovládací ventyl brzd přívěsu. Náhradné diely TERRA VARI. Qui cum iullitiam dei.


Cg,~ terü uncle hec duo uerba,Non intellexerunt, acceilerint in noilris exemplaribusß. Příslušenství: vlečka, nastavovací těleso, rotavátor. Zavazi vari - bazar - Bazoš.


Kč bez DPH5Kčs DPH. DSK 3, MTP 32 MTP 3, Ta . Cena s DPH: 3,96€ Koupit. Efektivitu dopravy do vaší kanceláře zajišťují dodávky jednotlivých dílů stolu, které . Vyrábíme tlakové licí formy a ostřihovací nářadí, díly pro příslušenství potrubních systémů produktovodů, těžebního.


Nabízíme přívěsné vozíky VARI- TERA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky