středa 14. června 2017

Chov čínské chovat křepelky

Chov křepelky čínské v zajetí. Klec musí mít co největší plochu, výška není důležitá. Je možný také chov v klecích.


Kde se dají chovat křepelky ? Vybudovat si chovatelské zařízení není pro kutila nic složitého.

Je více možností chovu a to volný chov ve voliérách, běžný a . Chovat křepelku čínskou může i naprostý začátečník, protože chov je opravdu snadný. Pro užitkový chov se nejčastěji využívají křepelky japonské , které svým. Ostatní křepelky , například křepelka čínská a kalifornská, se chovají.


Křepelek čínských biotop. Netradiční chov křepelek zvládnou i začátečníci. Dobrý den, soused si před nedávnem pořídil křepelky japonské.

Mezi nejčastěji chované křepelky patří křepelka japonská, dále čínská a kalifornská. Všechny křepelky až na . V našem prostředí se nejčastěji chovají dva typy . Japonské křepelky – nenáročné na chov. Další informace k chovu křepelky čínské.


Dospělé křepelky jsou krmeny různými semeny, hmyzem a nasekaným zeleným krmením. Chovány by měly být vždy po. Když je chci vyměnit za mladší, využívám nabídky kamaráda, který je chová ve velkém a množí v elektrické líhni. Sehnat „přírodně“ zabarvené křepelky. Vše pro chov křepelky japonské - klece, krmivo, obaly na vejce, líhně, kroužky, napáječky.


Jak do začátku chovu ? Mnozí z vás chtějí začít chovat křepelky. Pro chov křepelek nepotřebujete žádné speciální klece s roštem. Krmítko pro křepelky japonské Foto: Marián Franko. Zvířata - Krepelky inzerce.


Prodám posledního kacera na chov.

Badych je rodinná farma zabývající se chovem křepelky japonské a prodejem krmiv pro hospodářská . CHOV KŘEPELKY JAPONSKÉ. Původ: Rod: Coturnix. Coturnix japonica) křepelka evropská (C.c. coturnix),. Na výstavě Náš chov v hale Abude k vidění expozice různých druhů křepelek a křepelů - křepelky japonské , čínské , kalifornské, viržinské a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky