pondělí 26. června 2017

Držák truhlíku parapet fixpot kovový čokoládový

Zabraňuje spadnutí truhlíku při jeho přetížení nebo při špatných. Umožňuje neviditelné uchycení truhlíku na parapetu bez vrtání do fasády. Neviditelné uchycení truhlíku na parapetu. Jednoduchá instalace bez vrtání do fasády. Nastavitelný držák na truhlík je vhodný k zavěšení truhlíku na parapet.


Materiál: plast Barva: čokoládová Rozměry: nastavitelná šířka úchytu: - cm. Adaptér umožňuje přichytit neviditelný držák na truhlík k parapetu všude tam, kde není možné připevnit FIXPOT přímo do spodní drážky rámu plastového okna. Například takové uchycení truhlíku na okenním parapetu. To už ale nikdy nemusí být problém, stačí si pořídit neviditelný držák na truhlík FIXPOT na uchycení . Držiak truhlíka parapet - Fixpot kovový čokoládový (2ks) - pár. Plastový regulovateľný držiak na truhlík Siesta je vyrobený z extra tvrdeného materiálu.


Výškově nastavitelný držák truhlíku FIXPOT. Porovnání nabídek drzak truhliku v českých internetových obchodech. Truhlík na okně v paneláku už rozebírají maminky na webu eMimino.


Kovový držák Gardenie černá. Bud prilepenim drzaku na parapet a nebo zahaknutim za drazku okna. Držáky na truhlíky kovové. KvětinyOknaNábytekEbay.


Je univerzální pro každý typ a velikost truhlíku a udrží truhlík na parapetu za každého počasí, a to i při bohatém závěsu květů. Praktický železný nastavitelný držák na truhlíky , Snadné uchycení za hranu plastového okna. Délka cm, výška 3cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky